Hoşgeldiniz  

MERSİN GELECEK PARTİSİ, İLÇE KONGRELERİNE BAŞLIYOR

admin | 07 Eylül 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, il genelinde teşkilatlanma çalışmalarının ilerlediğini belirterek, teşkilatlanması tamamlanan ilçelerde ilçe kongrelerinin tarihlerinin de netleştiğini kaydetti.

13 Aralık 2019 günü Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığı’nda kurulan Gelecek Partisi teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Mersin İl Başkanlığı’na da Hamit Karış’ı atayan Gelecek Partisi Genel Merkezi, Mersin’de Anamur, Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinin de kongre tarihlerini belirledi.

Buna göre, Gelecek Partisi’nde Yenişehir’de 16 Eylül Çarşamba, Akdeniz ve Toroslar’da 18 Eylül Cuma ve Anamur’da 19 Eylül Cumartesi olarak ilçe kongrelerinin tarihleri açıklandı.

HAMİT KARIŞ: “MERSİN GENELİNDE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

Kongre süreciyle ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, “Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de teşkilatlanma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mersin’de 4 ilçemizin kongre tarihi netleşti. Akdeniz, Anamur, Toroslar ve Yenişehir ilçemizde tamamlanan teşkilatlanma çalışmalarımız önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimizin de katılımıyla Mersin’in ve ülkemizin gücüne güç katacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle