Hoşgeldiniz  

MERSİN CUMHURİYET BAŞSAVCISI YILDIRIM’DAN JET YALANLAMA

admin | 21 Aralık 2016 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun soru önergesinde bahsettiği kendisiyle ilgili iddiaları belgelerle çürüttü.

 

yildirimchpyalanladi

 

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım’ın FETÖcü olduğuna ilişkin şüphelerin olduğuna ilişkin soru önergesini köşesine taşıyan Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yalçın Bayer’e ve iddia sahibi Milletvekili Dudu’ya, Başsavcı Mustafa Yıldırım’dan yalanlama geldi. Başsavcı Yıldırım, söz konusu yazıda bahsedilen İhsan Görkem Yıldırım’ın kendi çocuğu olmadığını belirterek, bu söylemini nüfus kayıt örneğiyle de ispatladı.

 

Başsavcı Yıldırım, “Hürriyet Gazetesi’nde Yalçın Bayer’in köşesinde çocuğumu FETÖ okulu olan Yıldırımhan Okuluna burslu olarak gönderdiğim bahsedilmektedir. Burada ismi geçen, benim çocuğum olduğu belirtilen “İhsan Görkem Yıldırım” benim oğlum değildir. Orada belirtilen telefon numarası da (0 505 351 18 80) bana ait değildir. İsmi geçen İhsan Görkem Yıldırım, daha önce Mersin Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olan, şu anda da Antalya Hakimi olan Adnan Yıldırım’ın çocuğudur. Telefon numarası da kendisine aittir” dedi.

 

2 tane oğlu olduğunu kaydeden Başsavcı Yıldırım, “Bana ait ekli nüfus kayıt örneğinde de görüleceği üzere, benim iki tane çocuğum vardır. Bunlardan birinin adı “Bilal Kağan Yıldırım” olup, 13/08/2014 tarihinde Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Sınıf öğrencisidir. Diğer oğlum olan Ömer Faruk Yıldırım ise, 13/08/2014 tarihinde Mersin Sabancı Anadolu Lisesi (Devlet Lisesi) 10. sınıf öğrencisidir. Haber tamamen herhangi bir araştırma yapılmadan oluşturulmuştur. Ekli belgedeki Adnan Yıldırım’a ait çocuğun, baba adı Mustafa Yıldırım yazılı olan evraktır. Oradaki telefon numarası aransa veya bana telefon edilip sorulsa çocuğun benim çocuğum olmadığı, Adnan Yıldırım’ın çocuğu olduğu gerçeği ortaya çıkacaktır. Bu nedenle haber asılsız olup, gerçeği yansıtmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle