Hoşgeldiniz  

“MERSİN BAROSU ARTIK HİZMET ODAKLI BİR BARO OLACAKTIR”

admin | 14 Mart 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Yerel Haberler A- A+

Mersin Barosu’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde yaşananların gerginliği sürüyor. Mersin Baro Başkanı Ali Er, bugün yaptığı açıklamayla yaşananları değerlendirdi.

Mersin Barosu, 8 Mart’ta yaşanan depremin artçılarını yaşıyor. Bugün hem Baro Başkanı Ali Er hem de olayın tarafı kadın avukatlar peş peşe yaptıkları açıklamalarla yaşananları değerlendirdi.
İlk açıklamayı Mersin Barosu Başkanı Ali Er yaptı. Ali Er, “Şimdiye kadar hep Mersin Barosu’nun siyasallaştığı ve bir partinin arka bahçesi olduğu söylendi. Biz de bu yakınmalar nedeniyle ‘Artık Mersin Barosu hizmete odaklı bir baro olsun, hiçbir siyasi partinin de arka bahçesi olmasın, bütün siyasi partilere de açık olsun’ dedik. Geldiğimiz noktada, olayın özü bununla başlıyor. Biz bunlara karşı dik durduk, dik durmaya da devam edeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum” dedi.

Dün kürsüde yaşanan olaylara da değinen Ali Er, “Olayda, basında yer aldığı gibi kasıtlı bir itme hareketi yoktur. Biz orada bir arkadaşımızı davet ettik. Ancak, davetsiz ve izinsiz olarak kürsüyü işgal eden bir avukat arkadaşımız var. Oradaki mesele, benim gelen arkadaşımıza yol açmak anında yapmış olduğum bir refleks. Yani herhangi bir kasıtlı itme, darp diyorlar basında artık. Bu kadar ileri giden bir eleştiri bizleri üzdü” açıklaması yaptı.
Er, olayın önceden planlanmış bir provokasyon olduğunu da öne sürdü.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle