Hoşgeldiniz  

MERSİN ADINA SEVİNDİREN GELİŞME… YENİ EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ CELAL UZUNKAYA OLDU

admin | 25 Temmuz 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasını taşıyan atama kararnamesi Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Buna göre, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Celal Uzunkaya atandı. Uzunkaya, 2009 yılında Emniyet Genel Müdür Yardımcısıyken FETÖ kumpasıyla bu görevinden uzaklaştırıldı. Ve 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılandı.

 

17-25 Aralık sürecinin ardından önce İzmir Emniyet Müdürlüğü ardından da 2016 yılında Antalya Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Son olarak Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Müşaviri olarak görev yapıyordu.

 

AĞABEY CAFER UZUNKAYA MERSİN SİYASETİNDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP!

 

Celal Uzunkaya Mersin’in de yakından tanıdığı bir isim olarak dikkat çekiyor. Mersin Gazi Lisesi ve Mersin İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik yaparak meslek hayatına başlayan şimdiki İŞLKUR genel Müdürü Cafer Uzunkaya’nın kardeşi olan Celal Uzunkaya bu vesileyle Mersin’de de tanınıyor.

 

Mersin İl Kültür Şube Müdürlüğü ve İl Müdürlüğü görevlerini de yürüten Cafer Uzunkaya, Fazilet Partisi’nin 1999 yılında Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak siyasi hayata adımını atarak, adayı olduğu partinin beklentilerinin üzerinde oy almıştı. Celal Uzunkaya’nın ağabeyi Cafer Uzunkaya 7 Haziran 2015 milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili Aday adayı olmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle