Hoşgeldiniz  

MERSİN, ADANA, İSTANBUL… PERİNÇEK, CHP-HDP BİRLİKTELİĞİNİ SIRALADI

admin | 25 Şubat 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CNN Türk’te katıldığı programda CHP-HDP ittifakı sayesinde Türkiye’nin lokomotif illerinde belediyelerin alındığını söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın CHP’ye yönelik “Çekingenliği bırakın, ittifakı artık açıklayalım” açıklamasını değerlendiren Doğu Perinçek, tüm Türkiye’nin bu gerçeği bildiğini savundu.

Perinçek, “Pervin Buldan, tüm dünyanın bildiği gerçeği bir kez daha açıkladı. ‘Bundan sonra bu ittifakı herkesin gözü önünde yapacağız’ dedi. Tüm Türkiye bu gerçeği biliyor. CHP-HDP ittifakı çok açık. Bu ittifakın seçimlerde yapıldığı yerler İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Hatay, Aydın, Antalya, Bursa, Gaziantep. Türkiye’nin nüfus olarak yarısından fazlası, lokomotif iller. Böylece Türk kamuoyu iyice öğrenmiş oldu. CHP ile HDP arasında açık bir ittifak var. Herkesin bildiği gerçekleri, Pervin Buldan açıkladı” dedi.

Doğu Perinçek bir adım daha ileri giderek CHP-PKK işbirliği iddiasında da bulundu. Perinçek, “PKK ile işbirliğinizi niye gizlemeye çalıştınız. Her şey ortaya çıktı” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle