Hoşgeldiniz  

MERKEZ ÇARŞI ESNAFI YÖNETİCİLERDEN “REÇETE” İSTEDİ!

admin | 08 Ekim 2019 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Çarşı Esnafları Derneği, esnafın sorunlarına çözüm üretmek adına il yöneticilerini, belediye başkanlarını ve esnafları bir araya getirdi. Toplantıda çözüm için ortak hareket etme kararı alındı.

Akdeniz Çarşı Esnafları Derneğince Tüccar Klubünde düzenlenen ve Mersin Valisi Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ile İl Müdürlerinden oluşan kent dinamikleri kentin ana arteri durumundaki Akdeniz bölgesini yeniden cazibe merkezi haline getirmek, esnafın sorunlarına çözüm üretmek adına ortak hareket etme kararı aldı.

Akdeniz Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Fethi Çelik, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, kent merkezinin sorunlarının çözümü noktasında il yöneticilerine, belediye başkanlarına ve esnaf temsilcilerine düşen görevler olduğunu söyledi.

Geçmiş dönemlerde kent merkezi ile ilgili birçok proje yapıldığını belirten Çelik, “Çarşımız günden güne bitme noktasına gelmiştir. En güzel caddelerimiz satılık ve kiralık tabelaları ile doldu. Ortak sorunları tespit ettik. Sizlerden öğrenmek istediğimiz; Müftü Deresi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Çakmak Caddesi ve İsmet İnönü Bulvarı ile sınırlandırılmış kent merkezinde nasıl bir yapılandırma ve yenilenme olacak? Bu konuda bizimle sağlayacağınız koordinasyon ve ortak çalışmalar nasıl olacak? Bu çerçevede, kent merkezini canlandırmak için hep beraber elimizi taşın altına koyup bir çalışma yapmamız gerekiyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle