Hoşgeldiniz  

MECLİS’TE BUGÜN SEÇER’İN ISRARLA İSTEDİĞİ BORÇLANMA GÖRÜŞÜLMEYECEK!

admin | 15 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Meclis’ten istediği 265 Milyon TL’lik borçlanma yetkisi komisyondan bu hafta çıkmadı. Seçer’in istediği borçlanma en iyi ihtimal önümüzdeki oturumda görüşülecek.

Daha önce Meclis tarafından reddedilen 265 Milyon TL’lik borçlanma yetkisinin CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e verilme onayı, Seçer’in isteğiyle Eylül ayı ilk oturumuna gelmiş, oy birliğiğyle bu talep Plan bütçe komisyonuna sevk edilmişti.

Bugün 2. Oturumu gerçekleştirecek olan Büyükşehir Meclisi gündemine Seçer’in istediği 265 Milyon TL’lik borçlanma yetkisinin gelmeyeceği öğrenildi. Komisyonda henüz görüşülmeyen borçlanma konusunun önümüzdeki oturuma yetişip, yetişmeyeceği de merakla bekleniyor.

GÜNDEMDE 9 MADDE VAR

Bugün 9 gündem maddesini karara bağlayacak olan Büyükşehir Meclisinde yine Seçer’in Çeşmeli Kanalizasyon İkmal İnşaatı için toplam 6 milyon 56 bin TL kredi kullanma yetkisi görüşülecek.

Yine Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yıllık üniversiteyi kazanan öğrencilere verdiği bursun 2 yıllık yüksekokulları kazanan öğrencilere de aylık 500 TL yardım yapılmasına yetkisi de karara bağlanacak.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle