Hoşgeldiniz  

“MALUMUN” BİR HABERİ DAHA “İTİNAYLA” YALANLANDI!

admin | 25 Mart 2017 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Macit Özcan döneminin “ballı-kaymaklı” Gazetecisi Vahap Şehitoğlu’na ait internet sitesinde yayınlanan MESKİ ile ilgili bir iddia daha çürütüldü.  

CHP’li Özcan döneminde Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkal İlişkiler Müdürlüğü koltuğunda oturan, Yaşat İşhanı önündeki otoparkın işletmeciliğini alan Mersin Gazeteciler Cemiyeti “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu’nun, Kocamaz geldikten sonra kaybettiği otopark rantının acısını çıkarmak için yaptığı haberlere de yalanlamalar bir bir geliyor.

 

Son olarak kendisine ait internet sitesinde yayınlanan “MESKİ’de Veznelerde Milyonluk Vurgun!” başlıklı haberin Mersin kamuoyunu yanıltacak şekilde servis edilmesi üzerine açıklama yapan MESKİ yetkililerinin, Şehitoğlu’nun haberini idarenin hizmetlerini sekteye uğratmak isteyen kasıtlı bir haber olarak tanımlaması dikkat çekti.

 

MESKİ yetkilileri, “İdaremiz Denetim Birimlerinin olağan denetimleri çerçevesinde Mersin İli genelindeki bütün veznelerimizin hesaplarının incelenmesi neticesinde sadece iki personel özelinde hesap açığına rastlanılmış olup, konu ile ilgili olarak Teftiş Kurulu Başkanlığınca Soruşturmaya başlanılmış ve iki vezne görevlisi görevden uzaklaştırılmıştır. Soruşturma devam etmekle birlikte ilgililer hakkında 1. Hukuk Müşavirliğimizce de Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Bu çerçevede anılan haberde belirtildiği üzere konunun idari denetimsizlik nedeniyle değil, İdari denetimler sonucunda ortaya çıkarıldığı Mersin kamuoyunca bilinmesi gerekmektedir. Öte yandan haberde bahsi geçen Uzmanların kim ya da kimler olduğu, İdaremiz programlarının çalışma sistemini bilip bilmedikleri, bahsedilen açıkların neler olduğu konusunda bilgi sahibi olup olmadıkları, konu ile ilgili somut bilgi ve delil olmaksızın böyle bir yargıya nasıl vardıkları da merak uyandırmıştır. MESKİ Genel Müdürlüğümüz halka kaliteli hizmet sunma bilinciyle kamu kaynaklarını koruyup, insan ve çevre sağlığını esas alarak, kesintisiz su temini ve atıksu bertaraf hizmetlerini, mevzuat çerçevesinde sürekli iyileştirerek sunmaya devam etmektedir. İdaremizin hizmetlerini sekteye uğratmak isteyen kasıtlı haberlere itibar edilmemesi; Mersin kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleriyle Şehitoğlu’nun haberini yalanladı.

 

ŞEHİTOĞLU’NUN AYLIK 30 BİN TL’DEN FAZLA KAYBI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLÜYOR!

 

Vahap Şehitoğlu’nun Kocamaz yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi’ne karşı tutumu herkes tarafından biliniyor. Şehitoğlu’nun bu agresif tutumunun altında Mersin’in en işlek yerlerinden biri olan Yaşat İşhanı önündeki otoparkın elinden alınmasının yattığı iddia ediliyor. Kocamaz, Yaşat işhanı önünde bir düzenleme yapmış ve bu düzenlemenin ardından Şehitoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı otopark o bölgeden kaldırılmıştı. Şehitoğlu’nun otoparkı kaybetmesiyle aylık 30 bin TL’nin üzerinde bir geliri kaybettiği öne sürülüyor.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle