Hoşgeldiniz  

MAHMUT TAT’IN ŞOV GİRİŞİMİNE SAYIŞTAY CEVABIYLA “KAPAK”

admin | 13 Mayıs 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı 1. Oturumunda önceki dönem denetimi isteyerek Kocamaz dönemiyle ilgili şaibe yaratmaya çalışan MHP’li Meclis üyesi Mahmut Tat’a CHP’li Başkan Vahap Seçer’den Sayıştay cevabı geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı oturumunda söz alarak yine önceki dönem için şaibe yaratma algısı çabası içinde olan MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat’a Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den Sayıştay üzerinden cevap geldi.

Meclis’te söz alan Tat, “Geçmiş dönemden gelen bu borçlar nerelere yapıldı, bunu öğrenmek istiyoruz. Haksız şekilde ödemeler yapılmasın. Bu borcu denetleyin biz de usulsüz ödemeleri sahiplenmeyelim. Denetimleri yapın” dedi.

Bunun üzerine konuşan CHP’li Vahap Seçer, “Arkadaşlar, bu memlekette kanun var. Ben yetkilerim dışında talimat veremem. Büyükşehir’in teftiş kurulunu göreve davet ettim inceliyorlar. Sayıştay diyorsanız, o zaten hep burada. Denetim konusunda eksik bıraktığım hiçbir şey yok. Herkes müsterih olsun” diye cevap vererek, MHP’li Büyükşehir adayının seçilememesiyle kendisine şov yapma alanı yakalayan Mahmut Tat’ın şov girişiminin de önünü kesti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle