Hoşgeldiniz  

MAHMUT KARAK’TAN MTSO VE MGC DE NASİBİNİ ALDI!

admin | 12 Aralık 2016 | Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Mahmut Karak, basın açıklamasında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne de serzenişte bulundu.

mtsomgckarakelestiri

Mersin İdmanyurdu Meydanı’nda taraftarlara seslenen Kulüp Asbaşkanı Mahmut Karak, MTSO ve MGC yönetimlerini de eleştirdi.

 

Eski başkanlar Ali Kahramanlı ve Hüseyin Çalışkan’ın Ali Tekin ve yönetimine karşı “güç birliği” yapacaklarına ilişkin açıklamalarını sert bir dille eleştiren Mahmut Karak, kulübe destek vermeyen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası yönetimiyle Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimini de taraftara şikayet etti.

 

Asbaşkan Mahmut Karak şöyle konuştu: “Hüseyin Çalışkan, Ali Kahramanlı’ya Mersin İdmanyurdu üzerinden haksız kazanç sağladığı iddiasıyla sebepsiz zenginleşme davaları açarken, Kulübümüzün defterlerini kendi şikayeti üzerine Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim ederken, ne oldu da birden şikayet ettiğiniz, kulübü bugünlere taşıdığını iddia ettiğiniz Sayın Kahramanlı ile “güç birliği” yapma ihtiyacı hissettiniz? Güç birliği çağrısı keşke bugüne kadar kulübümüze hiç katkı sağlamayan, yönetimimiz seçildiğinde bir hayırlı olsun bile diyemeyen, şehrimizin önemli Sivil Toplum Kuruluşu Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na yapılsaydı. Keşke Mersin’den ekmek yiyenlere, Mersin’in değeri İdman Yurdu’na sahip çıkması için çağrılar yapılsaydı. Keşke Mersin’i anlatması beklenen; sorunlarını, sıkıntılarını çözmek için çözüm önerileri üretmesi gereken; Yapılan iyi işlerin tarafsızca Mersinlilere duyurulması için görev yapması icap eden ama bunu uygulamaktan imtina eden Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin ve bir kısım gazeteci topluluğunun kent için kente duyarlı olması konusunda güç birliği çağrısı yapılsaydı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle