Hoşgeldiniz  

MAHMUT ARSLAN’IN AVUKATI ALTINDERE: “MÜVEKKİLİM GÖZALTINDA DEĞİL!”

admin | 05 Ekim 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2 Ekim’de Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iş dünyasına yönelik gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarının yankısı sürüyor. Söz konusu operasyon kapsamında gözaltına alındığı dedikodusu yayılan İşadamı Mahmut Arslan’ın avukatı Murat Altındere, yazılı bir açıklama yaparak iddiaları sert bir dille yalanladı.

2 Ekim günü sabah saatlerinde iş dünyasına yönelik olarak gerçekleştirilen FETÖ operasyonları kapsamında 47 iş adamı hakkında gözaltı kararı çıkartılmıştı. Gizlilik kararı nedeniyle gözaltı listeleri net bir şekilde basına ve kamuoyuna verilmeyince kamuoyunda kirli bilgi çoğaldı ve çok sayıda iş adamının bu listede olduğu iddia edilmişti.

 

Gözaltına alındığına ilişkin söylentilerin artması üzerine Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan da en sonunda dayanamadı ve Avukatı Murat Altındere aracılığıyla yazılı bir açıklama yaparak “gözaltına alınmadığını” kamuoyuna duyurdu.

 

Müvekkili Mahmut Arslan’ın söz konusu operasyonla ilgisinin olmadığını kaydeden Altındere, “Son günlerde basına yansıdığı üzere Mersin’de 47 iş adamı hakkında FETÖ/PDY operasyonu yapıldığı belirtilmektedir. Bu iş adamlarının isimleri yasal olarak açıklanmamış olması nedeniyle bazı kötü niyetli kişiler tarafından iş adamı müvekkilim Mahmut Arslan’ın da bu operasyon kapsamında gözaltına alındığı şeklinde ahlaksızca ve maksatlı dedikodular yaygınlaştırılmaktadır. Son dönemlerde yine aynı odaklar tarafından müvekkil ve ailesine karşı başkaca algı çalışmaları ve haberler de yapılmış ancak tutmamıştır. Bu iftiracı şahıslarla ilgili tespit çalışmaları yapılmakta olup müfteriler hakkında her türlü yasal başvurularda bulunacağız açıklaması yaptı.

 

Altındere açıklamasını şöyle sürdürdü: “Söz konusu soruşturma ve operasyonla müvekkil Mahmut Arslan’ın hiçbir ilgi ve alakası bulunmamaktadır. Kötü niyetli insanlarca kasıtlı olarak ve algı yaratmak maksatlı yapılan dedikoduların dikkate alınmaması için işbu açıklamayı yapma zarureti hâsıl olmuştur. Basın ve kamuoyunun bilgilerine saygıyla arz olunur.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle