Hoşgeldiniz  

“MADEM CHP’Lİ BELEDİYELER DÖRT DÖRTLÜK, MACİT NEDEN AĞIR CEZALIK OLDU?”

admin | 06 Aralık 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, Macit Özcan-Erol Avgören ilişkisi üzerinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Ramoğlu, “Vurgunun kallavisi CHP’li belediyelerdedir. Şişli’deki kavgaya veya Çankaya’ya bak! Ya da Mersin’e” iddiasında bulundu.

Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, köşesinde 10 gün önce Gürcistan’ın Batum şehrindeki Mersinlililerin yakından tanıdığı işadamı Erol Avgören’e ait otel yangını üzerinden CHP’ye ve Macit Özcan’a yüklendi. Ramoğlu, “Geçen hafta sonu oradaki kumarhanelerin birinde, Leogrand Hotel Casino’da yangın çıktı. 11 kişi öldü, 5 Türk de yaralandı. Otel Mersinli işadamı Erol Avgören’e ait. 35 milyon dolar harcamış herif. Peki, kim bu Erol Avgören? Anlatacağım” diyerek yazısına başladı.

 

Geçtiğimiz hafta sonu Mersin’i ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “2019’da sadece 6 büyükşehri değil, İstanbul’u, Ankara’yı, Bursa’yı, Balıkesir’i, Antalya’yı, Mersin’i, Adana’yı da alacağız” sözünü eleştiren Ersin Ramoğlu, “Ama sözünü ettiğin illeri alman kolay değil. Çünkü millet enayi değil! Senin belediyelerin rüşvetin merkezi olmuş. Parasız iş görülmez oralarda, haberin yok galiba! Vurgunun kallavisi CHP’li belediyelerdedir. Şişli’deki kavgaya veya Çankaya’ya bak! Ya da Mersin’e. Kılıçdaroğlu 2014 seçimlerinde aday yaptığı Macit Özcan’ın neyle suçlandığını söylemez. Ama ben söyleyeyim… Özcan, Mersin 5. Ağır Ceza’da yargılanıyor. Suçu rüşvet, ihaleye fesat karıştırmak ve çete kurmak. 22 sanıklı bir dava bu. Baş sanık da Macit Özcan ve oğlu İlker… Ve kardeşleri… Bir de yazımın başında anlattığım, Batum’daki otelin sahibi Erol Avgören… Çalınan rakam tam 1 milyar dolar. Milletin parası bu… 23 ayrı suçla suçlanan CHP’li Özcan ve suç ortağı Erol Avgören gözaltına alınacağı sırada Gürcistan’a kaçmıştı. İş ayarlandıktan sonra Mersin’e geri döndüler. O zamanlar CHP’nin devreye girdiği ve olayda büyük paralar döndüğü iddia edilmişti. Sanıklar 23 ayrı suçtan yargılanıyor. İstenen ceza da tam 736 yıl… CHP’li belediyelerde rüşvet yokmuş ha! Ufak at Kemal, civcivler de yesin. Tamam mı Kemal?” diyerek Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle