Hoşgeldiniz  

MACİT ÖZCAN’IN ACI GÜNÜ… YEĞENİ ÖLÜ BULUNDU!

admin | 02 Temmuz 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’den 28 Mayıs’ta ayrıldıktan sonra Adana’da kaybolan, bugün öğleden sonra ormanlık alanda cansız bedenine ulaşılan üniversite öğrencisi gencin cenazesi yakınları tarafından alındı.

İddiaya göre, 28 Mayıs’ta ders çıkışı sırt çantasını alarak kampus arkasında bulunan ormanlık alana giden ÇÜ Makine Mühendisliği Fakültesi öğrencisi Yusuf Özcan’dan bir daha haber alınamadı.

 

Mersin’de oturan ailenin polise haber vermesi üzerine, Özcan’ı bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı. Ancak aradan geçen süre boyunca herhangi bir ize rastlanmadı. Özcan’ın cep telefonu sinyallerinin kesilmesi üzerine ekipler bu kez gencin banka hesap hareketlerinde incelemeye aldı. Ayrıca Özcan’ın yakın çevresi sorgulandı.

 

KADAVRA KÖPEĞİ GETİRİLDİ

 

Üniversite 3’üncü sınıf öğrencisi olan Özcan’ın ailesinin maddi durumunun çok iyi olduğu, amcasının ise eski Mersin Belediye Başkanı CHP’li Macit Özcan olduğu ortaya çıktı. Bu detayları öğrenen polis Özcan’ın kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde de durdu. Son olarak Adana Emniyet Müdürlüğü ve Adana Jandarma Tabur Komutanlığı’ndan oluşturulan 200 kişilik ekip, Özcan’ın son olarak görüldüğü Çukurova Üniversitesi Hekimköy Kavşağı’nda geniş kapsamlı bir arama çalışması yaptı. Ormanlık alanda neredeyse her ağacın ve her taşın altına bakarak kayıp üniversiteliden iz arayan komanda ve polis ekiplerine, Arama Kurtarma Derneği de (AKUT) destek verdi.

 

Özcan’ın öldürülüp cesedinin ormanlık alana gömülme ihtimalini de değerlendiren ekipler, Türkiye’de sadece 5 tane bulunan kadavra arama köpeğini de Antalya’dan bölgeye getirdi.

 

CESEDİ BULUNDU

 

Son olarak görüldüğü Çukurova Üniversitesi Hekimköy Kavşağı’na 15 dakikalık mesafede ağaçta asılı halde bulunan Özcan’ın cesedini inceleyen ekipler, intihar etmiş olabileceğinden şüphelenirken, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak: Yeni Akit

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle