Hoşgeldiniz  

LÜTFİ ELVAN’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

admin | 10 Nisan 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yaklaşık 15 gündür Mersin ve ilçelerinde referandum çalışmalarını yürüten Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın özellikle 6 Nisan’dan bugüne yaptığı program tüm Mersinlilerin hem takdirini kazandı hem de bu yoğun programı yetiştirebilmesi noktasında şaşkınlık yarattı.

16 Nisan’da gerçekleştirilecek Anayasa Değişikliği referandumuna sayılı günler kala Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, performansıyla dikkat çekiyor.

 

15 gündür Mersin’de kamp kuran ve merkez dahil tüm ilçeleri dolaşarak vatandaşlarla buluşan Elvan, referandumda neden Evet denmesi gerektiğini birebir olarak anlatıyordu. 6 Nisan’dan bugüne kadar olan Elvan’ın programı is baş döndürmeye yetti.

 

6 Nisan akşamı Başbakan Binali Yıldırım’ın Mersin programı öncesinde Silifke’de miting ve bir dizi ziyaret gerçekleştiren Elvan, akşam Başbakan’ın Mersin’deki programına katıldı.

 

7 Nisan’da Çamlıyayla’da program yapan Bakan Elvan, burada da geniş katılımlı bir miting yaptı, esnafları dolaştı. 7 Nisan Çamlıyayla programını tamamlar tamamlamaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adana mitingine geçen Elvan, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan’la da çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

8 Nisan’da Erdemli’de Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yılmaz Ateş’in cenazesine katılan Lütfi Elvan, cenaze dönüşünü Mezitli’ye ayırdı. Elvan, Mezitli’nin ardından Yenişehir ilçesinin kuzey mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. 8 Nisan akşamında da İzmir’e geçen Elvan burada Konyalı hemşeri dernekleriyle akşam yemeği yedi. İzmir’den sonra sabah Mersin’e gelen Elvan ardından akşam Manisa’ya geçti. Manisa’da bir dizi programa katılan Elvan, dün de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir mitingine katıldı.

 

Elvan’ın İzmir mitinginin ardından Mersin’e döndüğü ve hafta başı itibariyle yeni Mersin programına başladığı bildirildi.

 

 

 

 

 

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle