Hoşgeldiniz  

LAFTA SOLCULAR YANINA İP’ÇİLERİ ALDI… VATANDAŞIN BİLGİ EDİNME HAKKINA GASP SÜRÜYOR!

admin | 24 Temmuz 2018 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur’da kurulması planlanan balık çiftlikleriyle ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) bilgilendirme toplantısı, tıpkı Silifke ve Aydıncık’ta olduğu gibi protestocu grubun engellemesi nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Mersin’de kurulması planlanan balık çiftlikleriyle ilgili vatandaşların bilgilendirileceği ÇED toplantısı CHP’li ve sol gruplara bu kez de İYİ Partililerin verdiği destekle Anamur’da gerçekleştirilemedi. Toplantının yapılacağı mekanda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ile çiftlik kuracak firmaların temsilcileri, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin de içinde yer aldığı grup tarafından protesto edildi.

 

Türe ile beraberindeki çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar, balık çiftliklerine karşı olduklarını belirterek, slogan attı.

 

Anamur’daki ÇED toplantısına AK Parti Anamur İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz ve ilçe yöneticileri de katıldı. Yılmaz burada yaptığı açıklamada, bölgeye kurulması planlanan balık çiftlikleri hakkında tam anlamıyla bilgi almak için geldiklerini kaydederek, heyetin konuşturulmamasının da demokratik hakka bir müdahale olarak değerlendirdi.

 

Daha sonra toplantıyı başlatmak isteyen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, grubun davul zurna eşliğinde sloganlar atarak, protestoyu sürdürmesi üzerine restorandan ayrıldı.

 

Silifke ve Aydıncık ilçelerinde yapılması planlanan toplantılar protesto nedeniyle gerçekleştirilememişti.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle