Hoşgeldiniz  

KULİSLER KAYNIYOR… İLK’İN İSTİFASINDA SEÇER, BOZDOĞAN, AKTAY İZLERİ

admin | 27 Kasım 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Tarsus’ta yaşanan şok istifanın ardından parti kulisleri hareketlenirken, ortaya atılan şok iddia Mersin’de büyük yankı uyandırdı.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – 14 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan ilçe kongresi öncesi şok bir kararla istifa eden CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk’in istifası parti kulislerini hareketlendirdi.

İlk’in istifasının ardından ortaya atılan iddia ise şok yarattı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, CHP İl Başkanı Adil Aktay’ın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ilçe Başkanı Ali İlk’i istemedikleri ve “başka bir isim için” delegelerle görüştükleri iddiası ortalığı ayağa kaldırdı.

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimleri kazanan CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, İlçe Başkanı Ali İlk’le yaşadığı tartışmalar Mersin kamuoyunda uzun süredir gündem oluşturuyordu.

Son iddiaya göre İlçe Başkanı Ali İlk’in “değiştirilmesini” isteyen Bozdoğan’ın bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve İl Başkanı Adil Aktay’la anlaştığı, bunun için de delegelerle İlk’in seçilmemesi, “belirlenen” isme oy verelerinin istendiği konuşuluyordu.

Bu gelişmelerin ardından Ali İlk’in Belediye Başkanlarına ve İl Başkanına büyük tepki gösterdiği ve kongreyi beklemeden istifa ettiği öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle