Hoşgeldiniz  

KOŞ SEVİM KOŞ… CHP’DE İL BAŞKANI KENDİNİ ADAY İLAN EDEN ADAY ADAYINI YALANLADI

admin | 20 Aralık 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+


CHP Mersin’de flaş gelişme yaşandı. Cep telefonlarına mesaj gönderen CHP Mersin Büyükşehir Aday Adayı Serdal Kuyucuoğlu, kendisini aday ilan etti. CHP örgütünde bu mesajın ardından ortalık karıştı ve İl Başkanı Adil Aktay yayınladığı mesajla Serdal Kuyucuoğlu’nu yalanladı.

Aday belirleme süreci uzadıkça manipülasyonlarda da artış gözlenmeye başladı. Son algı yönetimine girişen isim CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdal Kuyucuoğlu oldu.

Mersinlilerin telefonlarına SMS gönderen Kuyucuoğlu, kendisi aday olarak göstermesi CHP örgütünde şaşkınlıkla karşılandı. Adaylarının kesinleştiğini düşünen Mersinli CHP’lilerden Kuyucuoğlu’nu destekleyenler tebrik ederken, diğer adayların destekçileri de kararı eleştirmeye başladı.

Daha önce 4 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan PM’de Mersin adayının kesinleşmesini bekleyen partililer arasında kaosun artmasına CHP mersin İl Başkanlığı sert ve kısa bir açıklamayla Kuyucuoğlu’nu yalanladı.

Yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir ve İlçe belediye başkan adayları Parti Meclisimiz tarafından henüz belirlenmemiştir. (Gülnar hariç ) Hangi gerekçeyle ve hangi yorumla olursa olsun, bu apaçık gerçeği değiştirebilmek, olduğundan farklı görmek ya da gösterebilmek mümkün değildir. Partimizin adayları, günü geldiğinde resmen açıklanacak ve elbette adaylarımızın etrafında kenetlenerek Mersin’de bir büyük başarıya hep birlikte imza atacağız” denildi.

CHP’li Kuyucuğlu’nun son PM’de aday olarak açıklandığı ardından PM’de kararın onaylanmadığı bildirilmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle