Hoşgeldiniz  

“KONGREDE ADAY EDİLMİYORUM” DİYEMEDİ “FACE ŞİFREMİ KAYBETTİM” DEDİ…

admin | 11 Eylül 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin teşkilatları içerisinde kongrede aday olmaması istenen Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin Muz’un parti kararını sosyal medya hesabından duyurmamasının altında yatan gerekçe şok yarattı.

Ak Parti Mersin teşkilatlarında belki de en çok tartışılan ilçe başkanlarının başında gelen Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin Muz da revizyon dalgasına takıldı ve ilçe kongresinde aday olmaması istendi. Aynı karar Mut ve Çamlıyayla ilçe başkanlarına da bildirilmiş, Mut ve Çamlıyayla ilçe başkanları da kendi sosyal medya hesaplarından kararı duyurarak teşkilatlarıyla helalleşmişti.

 

Bu kararı kamuoyuna açıklamayan tek isim Celalettin Muz oldu. Celalettin Muz’un bu kararı sosyal medya hesaplarından duyurmaması ile ilgili ortaya atılan iddia şok yarattı. İddiaya göre Celalettin Muz, facebook şifresini kaybettiği için hesabını kullanamadı ve bu kararı kamuoyuyla paylaşamadı.

 

İddianın Bozyazı’da duyulması trajikomik olarak yorumlandı. Daha önce parti mührünü kaybeden ardından mühür yerine yaptırdığı kaşeyi de kaybeden Celalettin Muz’un, kendisini ve temsil ettiği Ak Parti’yi de kaybetmeden görev süresini tamamlaması büyük şans olarak nitelendiriliyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle