Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN STAR GAZETESİ’NE BELGELİ CEVAP… ŞOK OLACAKSINIZ!

admin | 22 Şubat 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hükümete yakınlığıyla bilinen Star Gazetesi’nin bu sabah attığı “Kocamaz DP’den de aday olamayacak” başlığına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan belgeleriyle yanıt geldi.

Akla hayale gelmeyecek kumpasla İYİ Parti’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı engellenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Demokrat Parti’den aday olmuştu. Hükümete yakınlığıyla bilinen Star Gazetesi de bugün attığı manşetle “1Kocamaz’ın DP’den de aday olmayacağı” iddiasında bulunmuş ve Mardin’de YSK tarafından 2004’te alınan kararı emsal göstermişti.

Burhanettin Kocamaz’dan bugün sabah Kanal 33’te yayınlanana Duygu Canova’nın sunduğu Güne Bakış programından yanıt geldi. Olayı detaylarıyla anlatan Burhanettin Kocamaz, kendi durumunun 2004’te Mardin’de yaşanan olayla benzerlik göstermediğini açıkladı.

İYİ PARTİ’NİN BAŞVURUSU GEÇERSİZ. ÇÜNKÜ…

Kocamaz, “Bakın İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, saat 16.50’de olaydan haberdar oluyor. Genel İdare Kurulu tarafından evrakları teslim etmekle yetkilendirilen şahıslara ulaşılamayınca saat 17.05’te İYİ Parti bu yetkili isimlerin yetkisini kaldırıyor. Yani İl Seçim Kurulu’na saat 17.26’da teslim eden kişiler yetkisiz kişilerdir. Zaten verdikleri evraklar otomatikman geçersizdir. Çünkü sokaktan geçen kişiler sizi aday gösterebilir mi? Bu şahıslar da İl Seçim Kurulu’na girdiklerinde, o evrakları teslim ettiklerinde herhangi bir yetkileri olmayan kişiler durumundalar. Yani şu anda geçersiz başvuru sayılıyor. Bu nedenle 2004’te Mardin’de yaşanan olayla bizim olayımız farklıdır. Mardin’dekilerin müracaatı geçerlidir, partili arkadaşların. Ama İYİ Parti’nin Mersin’deki başvurusu geçersizdir” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle