Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN ŞEHİTOĞLU’NA “GİZLİ TANIK” İMASI!

admin | 23 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Evinin önünde sıkıldığı iddia edilen kurşunlardan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı sorumlu tutarak, skandallarında çığır açan Gazeteci Vahap Şehitoğlu’na Başkan Kocamaz’dan çok sert yanıt geldi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu, dün gece Kepirli’deki evinde silahlı saldırıya uğradığını iddia etmiş, olay yerine gelen Jandarma 3 mermi kovanı tespit etmişti. Olayın ardından sahibi olduğu internet sitesinden haber yapan Şehitoğlu, saldırıdan açıkça Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı hedef göstermişti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da bugün yazılı bir açıklama yaparak Şehitoğlu’nun iddialarına yanıt verdi.

 

Kocamaz açıklamasında geçtiğimiz günlerde suçüstü yapılarak ortaya çıkarılan Gizli Tanık kumpasının içerisinde Vahap Şehitoğlu’nun da olduğunu ima etti.

 

Başkan Kocamaz, “Mersin Büyükşehir Belediyemize 3 Ağustos 2016’da algı oluşturmaya yönelik yapılan operasyondan sonra oluşturdukları bir grup ile belediyemize ve bazı üst düzey yöneticilerimize her türlü iftirayla saldıran Vahap Şehitoğlu ve yandaşları şimdi de yeni bir iftira kampanyası ile gündemdeki yerlerini koruma gayretlerini sürdürmektedir. Haklarında defalarca suç duyurusunda bulunduğumuz bu kişiler bazı davalardan aldıkları cezalar nedeniyle saldırılarına devam etmektedirler. Bilindiği gibi bir müddet önce açtırdıkları korsan twitter sayfasıyla belediyemiz çalışanları ve şahsım, adli ve emniyet mensupları da dahil iftira ve hakaretlerini sürdürmüşler, daha sonra da suçüstü yakalanmışlardır. Bir tanesi şu anda cezaevinde tutuklu bulunmakta ve çilesini çekmektedir” diyerek Şehitoğlu’nun da Gizli Tanık kumpası içinde yer aldığını savundu.

 

Kocamaz, açıklamasını şöyle sürdürdü: “. Bu şahıs bu kadar hakaret ve iftiraya yönelik yayınlarına rağmen bunlar yetmiyormuş gibi yeni bir kumpasın içerisine girmiştir. Burhanettin Kocamaz’ın bunca yıllık siyasi hayatında her türlü yalan ve iftiraya rağmen geçmişinde olmayan bir olayı yeni iftiralarla üzerine atmakta ve bugüne kadarki saldırgan tavrını sürdürmektedir.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle