Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN SEÇER’E ZOR SORU: “MAHKEMEYE RAĞMEN BU KARARI ALMANIZIN ALTINDA SEÇİM ÖNCESİ VERİLEN SÖZ MÜ VAR?”

admin | 11 Kasım 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediyesi’nin Mahkeme kararıyla fiili olarak çalışmayan ve iptal edilen 39 hattın yeniden faaliyete geçirilmesinin ardından Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı mesnetsiz iddialarla suçlamasına, Kocamaz’dan sert yanıt gelmişti. Kocamaz, Mahkeme kararına rağmen hatları yeniden faaliyete geçiren CHP’li Vahap Seçer’e de hem uyarılar da bulundu hem de önemli bir soru yöneltti.

Tarsus 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi’nin iptal edilen 39 hattı yeniden çalışmaya başlama kararının ardından açıklama yapan Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı mesnetsiz iddialarla hedef almıştı.

Şen’in mesnetsiz iddialarına jet yanıt veren İYİ Parti GİK Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus’ta yaşanan olay hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Duran Şen’in yeni gelen Büyükşehir yönetimine “yağ çekmek” için bu şekilde konuştuğunu savunan Kocamaz, “Duran Şen sözüm ona Tarsus şoförlerinin Temsilcisi kendine göre yeni başkana sırf yağ çekmek için konuşmuş. Onun kendi menfaatlerine ters gelse de mahkeme kararını uyguladığımızı en iyi kendisi bilir” dedi.

Mahkeme kararına rağmen bu kararın tekrardan uygulanmasına da tepki gösteren Kocamaz, “Yeni Mahalle kooperatifinin bütün uyarılarımıza rağmen kural dışı hareket ettiğini, yolcu kapma yarışı yaptığını, fazladan yolcu alarak yolcuları rahatsız ettiğini, Belediyenin aldığı kararları uygulamamakta direndiğini herkes bilir. Sayın Vahap Seçer bizim yaşadığımız bu problemi yaşamadığı için mahkeme kararına rağmen bir karar vermiş olabilir” açıklaması yaptı.

Kocamaz şöyle devam etti:

“Belediyecilikte kişilere ya da zümrelere ayrıcalık tanıyamazsınız. Burada olduğu gibi diğer kooperatifleri de dinleyip hepsine eşit mesafede durularak karar verilmesi gerekirdi. Maalesef bu kararla kurallara uymayan, alınan kararlara her zaman muhalefet eden bir kooperatife ayrıcalık tanınmıştır. Biz bilemeyiz ama belki de seçim öncesinde seçim kazanmaya (mahkeme kararına rağmen), oy toplamaya yönelik verilen bir sözün yerine getirilmesi olabilir. Ancak Sayın Vahap Seçer Başkanda çok geçmeden Tarsus toplu taşımasında çok daha büyük kaos ve sıkıntılar yaşandığını görecektir. Benden söylemesi!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle