Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN SALVO ÜSTÜNE SALVO: “BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞİKÂYET MAKAMI DEĞİLDİR!”

admin | 18 Mayıs 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, katıldığı bir TV programında 25 yıllık belediye başkanlığı tecrübesiyle şimdiki dönem belediyelerini değerlendirdi: “Bu dönemde tecrübeli birkaç belediye başkanının dışında hizmet üretildiğini göremiyorum!”

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, İçel TV, Sun TV ve Güney TV’nin ortak yayınına katılarak değerlendirmelerde bulundu.

31 Mart 2019’da gerçekleştirilen yerel seçiminin aday başvuruları sürecinde akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla seçimlere girmesi engellenen Burhanettin Kocamaz, 25 yıllık belediye başkanlığı tecrübesiyle yeni dönem belediye çalışmalarını değerlendirdi.

“YAPILANLARA BAKINCA PİREYİ DEVE GİBİ ANLATMA GAYRETİ VAR!”

Belediyeciliğin vebalinin çok ağır olduğuna dikkat çeken Kocamaz, “Belediyecilik ihmale gelmez vebali ağırdır. Bugün tecrübeli birkaç ilçe belediye başkanı dışında maalesef hizmet üretildiğini göremiyorum. Ufacık bir şeyi deve gibi reklamlarla pireyi deve yapma gayretindeler” diye konuştu.

“CHP’LİLER DAHİL HER KESİMDEN HEMŞERİMİZ BİZİ ARIYOR!”

17 Mayıs itibariyle Mersin’de başlattığı Gönül Seferberliği hakkında da bilgiler veren Burhanettin Kocamaz, vatandaşların yoğun talebi nedeniyle bu hareketin başladığını söyledi. Kocamaz, “Beni kendilerine çok yakın görüyorlar. Yaptığımız icraatlarımız da ortada. Vatandaşın hayatını kolaylaştıran, yaşam standartlarını yükselten hizmetlere görev süremizce imza attık. Seçim geçtiğinden beri vatandaşlarımızın telefonları durmadı. CHP’liler dahil her kesimden hemşerimiz bizi arıyor. Vatandaşlarımız bizi izlemeye devam etsinler. Mersin’de birlikte yeniden sağlamak hedefindeyiz” açıklaması yaptı.

“BAŞKANLIK ŞİKAYET MAKAMI DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETME MAKAMIDIR!”

20 yıl Tarsus’ta 5 yıl da Mersin Büyükşehir’de Belediye Başkanlığı yaptığını kaydeden İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Şu an bir seçim yok bizim bir adaylık açıklamamız yok ama vatandaş bir istek içerisinde. Benim de 94’te ilk göreve geldiğimde hatalarım olmuştur ama 25 yıl her türlü mücadeleyi verdik hizmet konusunda bilmediklerimizi öğrendik. Yasalara vakıf olduk, yaptığımız işleri en kısa yoldan en az maliyetle en fazla hizmeti nasıl üretiriz diye hareket ettik. Bu günlere böyle geldik. Ben bir yere belediye başkanı adayı olmak istiyorsam orayı artısıyla eksisiyle kabul etmek zorundayım. Şikayet hakkınız olmaz. Dolayısıyla siz oraya geldiyseniz çözüm üretmek zorundasınız. Yerelin haklarını sonuna kadar savunmak mecburiyetindesiniz.” dedi.

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Siz yerel politikacıysanız, genel siyasetin içinde yer almamalısınız. Ankara ile problem yaratırsanız, Ankara fırsatını bulduğunda sizi engeller. Bakın, bu doğru bir yaklaşım değildir ancak olan budur. Bu durum maalesef bizim gibi yerleşmemiş demokrasilerde maalesef var. Dediğim gibi, şikayet etmeden, çözüm üreteceksiniz. Başkanlık makamı budur!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle