Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN NÜKTE… GÖKTAŞ VE VAHAP’I MI KAST ETTİ?

admin | 22 Mayıs 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın geçtiğimiz günlerde attığı tweetler, Mersin’de günün konusu oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, 15 Temmuz kalkışmasının ardından yurt genelinde başlatılan FETÖ operasyonlarının ardından Büyükşehir Belediyesi Davasında tanıok ifadesinin kamuoyunda yayılmasının yankıları sürerken, son attığı tweetler de yine kentte gündem oluşturdu.

 

Kocamaz’ın “kinayeli” tweetinde yazdığı benzetmelerle davadaki ifadelerinde söylediği isimleri “kast ettiği” öne sürüldü.

 

İŞTE KOCAMAZ’IN GÜNDEM YARATAN O TWEETİ

 

Tilkilerin ömrü köyün dışında bir tepeye oturup kümeslerdeki tavukları saymakla geçermiş. Unutulmasın ki o köyün bir de bekçileri var. Aziz Atam, sen kabrinde rahat uyu. Zira Mersin artık sahipsiz değil. Artık Mersin’de yağmacılara, yolları otopark yapıp sömürenlere geçit yok. Belediyeyi kümes zannedip dalmaya çalışan tilkilere de, kendisini gök taşı gibi düşeceği şeklinde korku salmaya çalışan tırtıkçılara da yer yok. Hiç kimsenin şerefi ortalıktaki üç buçuk şerefsizin haysiyetsizliği kadar değersiz değildir. İt ürür kervan yürür, eğride mutlaka belasını bulur.

 

Köpek ya da tilkiyi köşeye sıkıştırdığınızda önce korkar, sonra ısırmaya çalışır. Kediyse tırmalamaya başlar. Şu anda köşeye sıkışanlar gibi. Ama kimsenin ahı kimsede kalmaz! Korkunun ecele faydası yok! Men dakka dukka. Eden bulur! Kumpası kuranlar elbette hesabını verecek! Kaçışı yok!

 

Ölüm bize vız gelir ecelden kurtuluş yok!

İt ürür kervan yürür boş laflara karın tok!

Eden elbet bulmalı cezasını çekmeli!

Hainlerin köküne kezzap suyu dökmeli!

 

İnsana insanca yaklaşmak, insana verilen değeri gösterir. İnsan gibi görünse de insanlıktan nasibi olmayana insanca yaklaşmak insanlara haksızlıktır! Son ses önemlidir. Nasibi olanın son sesi Şahadet Kelimesidir. İftira atarak, kriptocularla işbirliği yapanların son sesi böğürmek olacaktır. Hayatı sadece nefes almak ya da nefsini tatmin olarak gören gafiller günü geldiğinde, Hak Divanına Kul hakkı ile vardığında ne yapacaklar merak ediyorum!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle