Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’A YENİ BİR KUMPAS GİRİŞİMİ… HEM DE ŞEREFSİZCE…

admin | 09 Mayıs 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a kurulan kumpasların ardı arkası kesilmiyor. Akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla yerel seçimlere girmesi engellenen Kocamaz’a son kumpas Tarsus’ta gerçekleşti. Kocamaz’ın yıllardır kullanmadığı ofiste FETÖ’ye ait yayınlar olduğu sahte ihbarı üzerine boş ofise baskın düzenlendi. Boş ofiste hiçbir şey bulamayn Emniyet yetkilileri tutanak tutarak ofisten ayrıldı.

15 Temmuz sonrası Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen FETÖ kumpası, ardından Gizli Tanık Trol Organizasyonu, hemen arkasından MHP’den yalan ve iftiralarla koparılışı ve en sonunda İYİ Parti ve Demokrat Parti’den Mart yerel seçimlerine aday olarak giremeyişi…

Burhanettin Kocamaz üzerine oynanan oyunlara bir yenisi daha eklendi. Kocamaz’ın ofisine asılsız ve isimsiz bir ihbar gerçekleştirilmesi üzerine Emniyet ofiste arama yaptı. “FETÖ’nün kitaplarını ofisten çıkarıyorlar” iftirasını ciddiye alan Emniyet, gerçekleştirdiği aramada hiçbir şey bulamadığını tutanağa da işleyerek bir iftirayı daha belgelemiş oldu.

Bu aramanın ardından önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya üzerinde sert tepoki gösterdi. Kocamaz, “Buldukları üç beş müptezeli kullanarak her türlü çirkinliği sergileyen zavallılara sesleniyorum: Burhanettin Kocamaz dün ne ise bugün de o. Burhanettin Kocamaz’ın bugüne kadar halka ve Hakk’a hizmetten başka hiç bir düşüncesi olmamıştır. Birileri gibi Belediye’yi şahsi çıkarları için asla düşünmemiştir. Halkın menfaatlerini her zaman ön planda tuttuğu için de bu halk ona 25 yıl, tam çeyrek asır destek vermiş, bu seçimi de açık ara alacağı kesin olduğu için seçime sokulmayarak önü kesilmiştir. Allah’a çok şükür 25 yıllık hizmet dönemimizle ilgili veremeyeceğimiz hiç bir hesabımız da olmamıştır. Alnımız açık başımız diktir. Biz biliyoruz ki toplum; bu tür adice ve şerefsizce oyunlara girenleri de asla affetmeyecektir” dedi.

İŞTE KOCAMAZ’IN AÇIKLAMASI:

“Sevgili Hemşerilerim;

Bildiğiniz gibi şahsıma karşı yapılan vefasızlıklar ve sosyal medyadan 8 aydır yapılan saldırılar neticesinde MHP İle olan bağımızı koparmak mecburiyetinde kalmış, vatandaşlarımız ve yol arkadaşlarımızın ısrarlı talepleri doğrultusunda İYİ Parti’ye geçerek Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuştuk.

Bildiğiniz gibi İYİ Parti’den de önümüz kesilince yine ısrarlar neticesi ve Demokrasiye sahip çıkma adına yapılan değerlendirmeler sonucunda Demokrat Parti’den aday olmak zorunda kalmış ancak bir üst akılın yazdığı senaryo gereği oradan aday olmamızda geçici listede aday olarak ismimizin açıklanmasına rağmen önce İl Seçim Kurulu daha sonra da YSK tarafından engellenmişti. En sonunda sırf Demokrasiye sahip çıkma adına Sayın Ayfer Yılmaz sorumluluk almış bizde tüm ekibimizle kendisine destek vermiştik.

2014’te İttifaksız olarak kazandığımız Büyükşehir Belediyesi Seçiminde bizimle ittifakla bile mücadeleyi göze alamayıp önümüzü kesenler beklendiği ve bizimde söylediğimiz gibi seçimi kaybettiler. Bugüne kadar her türlü edepsizce saldırıya ve iftiraya karşı geçmişten bu yana olduğu gibi şerefli bir şekilde göğsümüzü gerdik. Bu ahlaksızca ve adice yapılan küfür ve hakaret dolu saldırılarla ilgili de iki yüze yakın dava açtık. Ancak şu anda iş şirazesinden çıktı. Ben şu an Ankara’dayım. Benim il dışında olduğum bir anda (bugün) akşam üzeri yapılan bir ihbarla çok uzun süredir kullanmadığım(bir dönemde MHP Tarsus Kadın Kollarının kullandığı) halen de tadilat, bakım ve iyileştirme çalışmaları süren ofisimle ilgili olarak ismini yazmaya dahi cesareti olmayan bir “müptezel”in yaptığı ve o ofiste yasa dışı kitap ve broşürlerin basıldığı şeklinde yapılan bir ihbarla polis tarafından inceleme yapılmış ve inceleme sonunda polis tutanağıyla herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı kayıt altına alınmıştır. Aşağıda polis tutanağının bir örneğini de gördüğünüz gibi bu şerefsizce ihbarı yapanların amacı sadece algı oluşturmak akıllarınca şahsımın itibarını zedelemeye çalışmaktan ibarettir. Bu müptezeller ve tüm kamuoyu da biliyor ki güneş balçıkla sıvanmaz. 31 Mart’a kadar Seçim kazanmak için çalışmak yerine sadece ve sadece bize saldırarak gününü geçirenler, kaybettikleri seçim için akıllarınca günah keçisi aramakta ve kendi beceriksizliklerinin ve vatandaştan alamadıkları oyun hesabını birilerine ödetmeye çalışmaktadırlar. Yazıklar olsun.

Bırakın dava adamlığını insanlık değerleri ile dahi bağdaşmayacak bu tür adilikleri sergileyenleri Allah’a havale ediyorum.

Buldukları üç beş müptezeli kullanarak her türlü çirkinliği sergileyen zavallılara sesleniyorum:

Burhanettin Kocamaz dün ne ise bugün de o. Burhanettin Kocamaz’ın bugüne kadar halka ve Hakk’a hizmetten başka hiç bir düşüncesi olmamıştır. Birileri gibi Belediye’yi şahsi çıkarları için asla düşünmemiştir. Halkın menfaatlerini her zaman ön planda tuttuğu için de bu halk ona 25 yıl, tam çeyrek asır destek vermiş, bu seçimi de açık ara alacağı kesin olduğu için seçime sokulmayarak önü kesilmiştir.

Allah’a çok şükür 25 yıllık hizmet dönemimizle ilgili veremeyeceğimiz hiç bir hesabımız da olmamıştır. Alnımız açık başımız diktir. Biz biliyoruz ki toplum; bu tür adice ve şerefsizce oyunlara girenleri de asla affetmeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle