Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “YETER ARTIK, DÜŞÜN YAKAMIZDAN!”

admin | 19 Ağustos 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Teşkilatlarının Karboğazı Zafer Şöleni’nde organize ettiği programda konuşan MHP’nin 31 Mart kaybedenleri, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a hakaretamiz sözler sarf etti. Özellikle MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin sözlerinin saygı sınırlarını aşması büyük tepki çekti.

Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Tarsus Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kutlamaya başlanan Karboğazı Zafer Şölenleri bugün 19 yaşına bastı.

Kurtuluş Mücadelesinde kahraman 44 Kuvayı Milliyeci’nin Fransız Taburunu esir aldığı ve Çukurova’nın Düşman işgalinden kurtuluşunda önemli rol oynayan Karboğazı Direnişi’ne günümüzde hak ettiği değeri kazandıran önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a bu yıl gerçekleştirilen etkinlikte başta MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin ytaptığı hakaret ve saygısızlık kutlamalara gölge düşürdü.

Konuşmasında Burhanettin Kocamaz’a açık açık hakaret eden MHP’li Gölgeli’ye de Kocamaz’ın tepkisi sert oldu.

“KARBOĞAZI’NI ŞAHSIMA YÖNELİK BİR SALDIRI MEKANINA DÖNÜŞTÜRDÜLER”

Kocamaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bu gün orada Zafer şöleni düzenleyenler maalesef bütün bu gerçekleri bir kenara itip, düzenledikleri şöleni şahsıma yönelik bir saldırı mekanına dönüştürdüler. Yazıklar olsun. Orası kin ve nefret alanı değil bilakis Milli Duyguları tazeleme, geçmişe sahip çıkma, o kahramanları hayırla yad edip dualarla anma mekanıdır” dedi.

“DÜŞÜN ARTIK YAKAMIZDAN!”

Seçimin üzerinden 5 ay geçmesine karşın “kaybedenlerin” neden bu sonucu aldıklarına ilişkin bir muhasebe yapmamalarına dikkat çeken Burhanettin Kocamaz, “Seçimin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen biz nerede yanlış yaptık, seçimi hangi hatalarımız nedeniyle kaybettik diye kendilerini sorgulayacakları yerde birilerini suçlayıp hakaretlerine ve yanlışlarına devam ediyorlar. Yazıklar olsun. Hani Burhanettin Kocamaz’a seçimi siz kazandırıyordunuz! Peki Sizin bu söylemleriniz doğru ise bu dönem üstelikte ittifakla adaylarınıza neden seçimi kazandıramadınız? Bu kafayla, bu sığ düşüncelerle, bu kin ve nefret söylemleriyle bir arpa boyu yol almanız mümkün değildir. Yeter artık! Düşün artık yakamızdan!” açıklaması yaptı.

“BU SAATTEN SONRA ALLAH HERKESİN YOLUNU AÇIK ETSİN!”

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bizler edebimizden dolayı sessiz kaldıkça, bizlere saldırmayı sürdürerek ne yapmak istiyor, işi nereye götürmek istiyorsunuz? Bizler Hak bildiğimiz yolda dik durmaya, doğru bildiğimiz yolda yürümeye, geçmişten bu yana savunduğumuz değerleri sağa sola sapmadan, U dönüşü yapmadan sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz! Bu saatten sonra Allah herkesin yolunu açık etsin.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle