Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ TARAFTARLARI ADLİYE ÖNÜNDE

admin | 23 Şubat 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bugün akşama kadar itiraz dilekçelerini alacak olan İl Seçim Kurulu önünde Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz destekçileri, çıkacak kesin kararı Mersin Adliyesi önünde beklemeye başladı.

Mersin tarihinin en ilginç yerel seçimini yaşamayı sürdürüyor. Akıl almaz bir kumpasla İYİ Parti’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının önü kesilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, son dakikada Demokrat Parti’den aday olmuştu. Kocamaz’ın Demokrat Parti adaylığı da İl Seçim Kurulu’ndan ön onayı almıştı.

3 Mart’ta YSK tarafından kesinleştirilecek olan aday listelerinin itiraz süresi bugün akşam sona eriyor. Burhanettin Kocamaz’ın Mart yerel seçimlerine girmemesi için her türlü oyunu deneyen şer odaklarına karşı demokrasi nöbeti başlatıldı. Kocamaz’ın adaylığına destek için çok sayıda Burhanettin Kocamaz destekçisi Mersin Adliyesi önünde akşam 17’ye kadar demokrasi nöbeti tutmaya başladı.

Sosyal medyada duyurulan demokrasi nöbeti için “Bugün Mersin Adliyesinde Demokrasi Adına Önemli Bir Gün Burhanettin Kocamaz Başkanımız İçin Bugün Sabah 8.00 İtibariyle Mersin Adliyesinin Önünde Çıkacak Kararı Beklemeye Başladık Demokrasi İçin Bütün Gün Nöbetteyiz” ifadeleri kullanıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle