Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “SİYASET HİÇ BU KADAR AYAĞA DÜŞÜRÜLMEMİŞTİ, MAALESEF MERSİN ÇOK ŞANSSIZ BİR DÖNEM YAŞIYOR!”

admin | 11 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün gerçekleştirilen ve birçok tartışmaya sahne olan Büyükşehir Meclisi’nde yaşananlar Mersin’de büyük tepki çekerken önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da mecliste yaşananları değerlendirdi: “Sayın Seçer’in artık geleneksel hale getirdiği ve her Meclis’te gerek Meclis üyeleriyle girdiği polemiklere gerekse de bizim görev yaptığımız döneme ait mesnetsiz saldırılarına cevap vermeyi zül olarak görüyoruz!”

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı oturumunda yaşanan tartışmalar Mersin’de hemen her kesimin tepkisini topladı. Ağır ithamların havada uçuştuğu oturumda siyasi ayrışmalar ön plana çıktı.

Her sıkıştığında önceki döneme mesnetsiz iddialarla yüklenen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, görevde 28 ayı doldurmasına rağmen hala hizmet etmemesi ve önceki dönem üzerinden algı yürütmeye çalışması kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

KOCAMAZ YAŞANANLARI “SEVİYESİZLİK” OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Olaylı geçen meclis oturumunu değerlendiren Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, mecliste yaşanan tartışmaları seviyesizlik olarak değerlendirdi.

Kocamaz, “Şu anda sosyal medyada yazılıp çizilenlere, Büyükşehir Meclis’inde Sayın Seçer’in artık geleneksel hale getirdiği ve her Meclis’te gerek Meclis üyeleriyle girdiği polemiklere gerekse de bizim görev yaptığımız döneme ait mesnetsiz saldırılarına cevap vermeyi zül olarak görüyoruz. Zira siyaset hiç bir dönemde bu kadar ayağa düşürülmemiş, Büyükşehir Meclisi de hiç bu kadar seviyesiz tartışmalara sahne olmamıştı. Bu duruma üzülmemek elde değil!” dedi.

“MERSİN HİZMETSİZ, ALGI OLUŞTURMAYA YÖNELİK GÜLÜNÇ VE ANLAMSIZ REKLAMLARLA ZAMAN KAYBEDİYOR!”

Mersin’in çok şanssız bir dönem yaşadığını vurgulayan Burhanettin Kocamaz, “Maalesef Mersin çok şanssız bir dönem yaşıyor! Siyaset ehliyetsiz ve liyakatsiz ellerde çöplüğe dönüştürülmek istenirken, Mersin genelinde hizmetsiz, içi boş ve karşılığı olmayan, anlamsız ve sadece algı oluşturmaya yönelik gülünç ve anlamsız reklamlarla zaman kaybediyor! Dileğimiz odur ki, herkes bir an evvel silkinsin, taşıdıkları vebal ve üstlendikleri sorumlulukların bilinciyle, Mersin’e hizmet etmek için bir şeyler yapsın” değerlendirmesinde bulundu.

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kim nasıl bir davranış sergilerse sergilesin biz işimize bakıyoruz. Bizim yalan, dolan, kin ve nefretle atılan iftiralara cevap vermeye ayıracak zamanımız yok. Bizim alnımız açık başımız da diktir. Bizlere yapılan saldırılarla görevlendirdiğimiz avukatlarımız hukuk çerçevesinde ilgileniyor. Bizler Halkımızla buluşmaya, onların dertlerini ve sıkıntılarını bizzat yerinde tespit ederek yarınlardaki İYİ Parti iktidarı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle