Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ, ERCİK VE GÖLGELİ’DEN YARALI VATANDAŞLARA ZİYARET

admin | 17 Ekim 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de yaşanan bombalı terör saldırısının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaralı polisleri hastanede ziyaret ettiler.

Mersin’de bugün akşamüstü saatlerinde gerçekleşen hain bombalı saldırının yankıları sürüyor. Saldırıda yaralanan polis ve vatandaşların tedavisi sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaralıları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Yaralı vatandaşlarımıza ilk ziyaret Burhanettin Kocamaz’dan geldi. Başkan Kocamaz gerçekleşen hain terör saldırısında yaralanarak hastanede tedavi gören polisleri ve vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Üniversite Hastanesine giden Ak Parti Mersin İl Başkanı tedavisi süren 18 vatandaşımızı ziyaret etti. Burada hain saldırıda yaralanan polis ve vatandaşlarla görüşen Cesim Ercik, doktorlardan da yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

 

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de saldırının ardından ilk olarak olay yerine geçti. Olay yerinde incelemelerde bulunan Gölgeli’ye MHP Yenişehir İlçe Başkanı Umut Topal da eşlik etti. Olay yerinde incelemelerini tamamlayan Gölgeli ve beraberindekiler hastanede tedavi gören yaralı polisleri ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle