Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ “BUZ PİSTİ” ÜZERİNDEN VURDU GEÇTİ: “ O MECLİS ÜYELERİ, PİSTİ YERİNDE İNCELEDİ Mİ, HİÇ SANMIYORUM!”

admin | 18 Ağustos 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz hafta Meclis oturumunda kabul edilen Kocamaz döneminde yapılan buz pistinin iptal edilerek, yerine oyun alanı yapılma kararı, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı çileden çıkardı.

Meclis’te buz pisti üzerinden yaşanan tartışmalar önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı isyan ettirdi. Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Burhanettin Kocamaz, mevcut Büyükşehir yönetimine ve meclis üyelerine veryansın etti.

“GEÇMİŞ DÖNEMDE YAPILMIŞ BU ESERLERİ ORTADAK KALDIRARAK, BİR YERE VARAMAZSINIZ!”

Bu kararın alınmasında etkili olan meclis üyelerinin, aldıkları kararla ilgili o pisti gidip de yerinde incelediklerini sanmadıklarını kaydeden Kocamaz, “ Zira mecliste yaptıkları konuşmalarda bu projenin Mersin için uygun olmadığını söylediler. Galiba bu arkadaşlar orada açık mekanda ve sıcak havalarda buz oluşturulamayacağını düşünüyor! Oysa orası suni sentetik pist. Orada sadece bir tek eksik var.

O da bizim planlayıp da yapmaya fırsat bulamadığımız, Gençlerin güneşten etkilenmemesi ve günün her saatinde kullanabilmesi için yapılması gereken bir gölgelik ya da çadır. Beyler; O sözünü ettiğiniz pist parkın bütünlüğü içerisinde projeye uygun olarak yapıldı. Sırf geçmiş dönemde yapıldığı için, belli bedeller ödenerek yapılmış bu tür eserleri ortadan kaldırarak bir yere varamazsınız!” dedi.

“VATANDAŞ ANLADI AMA SİZ ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ!”

Seçimlerin üzerinden 1,5 yıl geçtiğini söyleyen önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, geçen bu süre zarfında ortada elle tutulur bir hizmetin olmadığını belirtti.

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Sadece geçmişi eleştirerek ve borç borç diyerek, yapılmış hizmetleri kötüleyerek nereye kadar gideceksiniz? Kaldı ki kamuoyuna defalarca açıkladık. Vatandaşlarımız söylediklerimizi anladı ama sizler anlamamakta hala ısrar ediyorsunuz!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle