Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “BİRKAÇ DOLMUŞÇUNUN DOLMUŞUNA BİNENLER OLAYLARI ÇARPITIYOR”

admin | 31 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz akşam FOX Ana haberde yayınlanan Mersin Şehir Hastanesi ile ilgili çarpıtma haberin yankıları sürerken, habere ilişkin bir sert açıklama da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan geldi.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurulan Cumhur ittifakı muhalifleri önlerine gelen anket sonuçlarının ardından yaşadıkları yıkımı iftira ve algı kampanyalarıyla bertaraf etmeye çalışıyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhaliflerinin hedefindeki son kurum ise Erdoğan’ın “Hayal Projem” dediği Mersin Şehir Hastanesi oldu.

 

Erdoğan karşıtlığıyla muhaliflerden prim toplayan Fox TV ana haber bülteninde yapılan bir haberde Mersin Şehir Hastanesi ile ilgili iddialar yer almış, Hastane’ye ulaşılmasının imkansız olduğu iftirasıyla hem genel iktidar AK Parti hem de yerel iktidar MHP hedef alınmasına Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’dan sonra bir büyük tepki de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan geldi.

 

Gerçekleştirdiği basın toplantısında Mersin Şehir Hastanesi üzerinden devletin bekası için kurulan Cumhur ittifakını belediye kanalıyla sıkıntıya sokmak için mücadele edildiğini kaydeden Başkan Kocamaz, “Birkaç dolmuşçunun dolmuşuna binerek insanlara zulmediyormuşuz algısı yaratmaya çalışıyorlar. Şehir hastanesi ilk açıldığı günden bu yana Hastane önünde dolmuş ve otobüslerin kaos oluşturmasını istemedik. Bu sebeple ücretsiz ring verelim dedik. Mersin Üniversitesi’nden uzmanlar görüşerek güzergah düzenlemesi yaptık. Şimdi Mersin’in her tarafından otobüslerimiz Mersin Şehir Hastanesi’ne ulaşıyor” diye konuştu.

 

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yayınlanan haberde olay bariz bir şekilde çarpıtılmış. Maalesef toplu taşımacıların yönlendirmesi sebebiyle olay farklı noktalara çekildi. 24 Haziran seçimleri yaklaşıyor. Seçimlere süre daraldıkça açıkçası biz bekliyorduk. Ülkemizin bekası için kurulan Cumhur ittifakından rahatsız olanlar yerel yönetimler üzerinden ittifakın bozulması için çaba sarf ediyorlar. Yerel yönetimler üzerinden ittifakın dağılması için senaryolar üretip, yönetiyorlar. Ama inanıyoruz ki Allah’ın izniyle bu senaryo da boşa çıkacak!”

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle