Hoşgeldiniz  

KLASİK İNTERNET GAZETECİLİĞİ BAŞLIĞI… İŞTE AK PARTİLİ O 6 İLÇE BAŞKANI!

admin | 25 Ağustos 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bayram tatilinin bitmesiyle adaylık çalışmasını hızlandıracak olan AK Parti Genel Merkezi’nin belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday olmayı düşünen teşkilat başkanlarının istifasını isteyerek, aday adayı olarak sahaya inmesini isteyeceği öne sürüldü.

27 Ağustos tarihi itibariyle Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için çalışmalarına resmen start verecek olan AK Parti’de aday adayları da yavaş yavaş çıkmaya başladı. Özellikle Kurban Bayramı dolayısıyla partililerle teşkilatlarda bir araya gelen aday adayları, tabanda nabız yoklamayı sürdürdü.

 

AK Parti kongresinin ardından şekillenen yeni MKYK’da Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Erkan Kandemir’in de yerel seçimler için teşkilatlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında toplantı yapacağı öğrenilirken, Mart 2019’da aday olmak isteyen il ve ilçe başkanlarından da istifalarını isteyeceği ve aday adayı olarak bir an önce çalışmalara başlamalarını isteyeceği de AK Parti kulislerinde konuşuluyor.

 

MERSİN’DE 6 İLÇE BAŞKANININ ADAYLIK DÜŞÜNDÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR

 

Mersin’de de Mart seçimlerinde belediye başkan adayı olmak isteyen ilçe başkanlarının olduğu biliniyor. Bu kapsamda da Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü, Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Gülnar İlçe Başkanı Tevfik Kalemci ve Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz’ın da istifa ederek, belediye başkan adayı olmak için çalışmalara başlayacağı öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KLASİK İNTERNET GAZETECİLİĞİ BAŞLIĞI… İŞTE AK PARTİLİ O 6 İLÇE BAŞKANI! için 1 yorum

  1. Ziya33 dedi ki:

    Herşeyi duyuyon maşallah feratın fişinin çekildiğinide yazsana derviş beğ :)))

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle