Hoşgeldiniz  

KIYIM HDP’YE YARADI TABİ! CHP’Lİ SEÇER’E İTTİFAK ORTAĞI HDP’DEN TEŞEKKÜR: “ÇALIŞMALARINIZ TAKDİRE DEĞER!”

admin | 18 Ekim 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinde Mersin’de açık açık HDP’nin desteklediği aday olan CHP’li Vahap Seçer’e HDP’li Büyükşehir Meclis Üyesi Bedriye Kuş’tan övgü üstüne övgü geldi.

Mersin’de CHP’li Vahap Seçer’in sıklıkla dile getirdiği “Seçimlerde bana HDP destek verdi” söylemine HDP kanadından da bugünkü Meclis’ten selam çakıldı.

HDP’li Meclis Üyesi Bedriye Kuş’un, “Bugüne kadar hiçbir belediye başkanı sizin yaptığınız hizmetleri üçte birini yapmadı. Altyapı ve yol sorununu çözüyorsunuz. İlçe belediyelerinin yapması gereken hizmetleri bile siz yapıyorsunuz. Bu çalışmalarınız takdire değer. Çok teşekkür ederiz” demesi şok yarattı.

CHP’li Seçer dönemi, Mersin tarihinde hizmetsizlik eleştirisi yapılan en yoğun dönem oldu. HDP’nin CHP’li Seçer’e bu söylem desteğinin, Seçer’in milliyetçi/muhafazakar işçilere yönelik gerçekleştirdiği haksız ve hukuksuz kıyımın ardından Büyükşehir’de HDP’li kadroları yerleştirmesine bir teşekkür olduğu yorumlarına yol açtı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KIYIM HDP’YE YARADI TABİ! CHP’Lİ SEÇER’E İTTİFAK ORTAĞI HDP’DEN TEŞEKKÜR: “ÇALIŞMALARINIZ TAKDİRE DEĞER!” için 1 yorum

  1. ADEM ÖZCAN dedi ki:

    BİZLERDE SAYİN VAHAP SECER BEYFENDİYE HAKSİZ VE HUKUKSUZ BİR SEKİLDE EKMEGİMİZLE OYNADİGİ İCİN GECMİS DONEMDEDE KENDİ DONEMİNDEDE HİCBİR TUTANAGİMİZ OLMADİGİ HALDE İSİMİZE SON VERDİGİ İCİN İSCİ UZERİNDEN SİYASET YAPTİGİ İCİN 2023 SECİMLERİNDE TESEKKUR EDECEGİMİZE SOZ VERİYORUZ.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle