Hoşgeldiniz  

KİPER ULUSOY, DP YÜKSEK HAYSİYET DİVAN BAŞKANI SEÇİLDİ!

admin | 19 Nisan 2022 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden Demokrat Parti GİK Üyesi Kiper Ulusoy’un, Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divan Başkanlığına seçildiği bildirildi.

Demokrat Parti, bugün Genel İdare Kurulu Toplantısının ardından Yüksek Haysiyet Divanı toplantısını da gerçekleştirdi. Mersin siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden olan Kiper Ulusoy da Yüksek Haysiyet Divanı üyeleri arasında yapılan seçimin ardından YHD Başkanlığına seçildi.

YHD Başkanlığına seçilmesinin ardından açıklama yapan Kiper Ulusoy, “Demokrat Partimizin bugün yapılan Yüksek Haysiyet Divan Başkanlığı seçiminde, başkanlık görevini şahsıma layık gören YHD Üyelerimize, Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’a teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KİPER ULUSOY, DP YÜKSEK HAYSİYET DİVAN BAŞKANI SEÇİLDİ! için 2 Yorum

  1. halim dengiz dedi ki:

    Kiper abi faki babası bir abimizdir.herkezin işine koşar,kızılay başkanıyken mahallemizde ne kadar fakir varsa yardım alırdı.başarılar dilerim.

  2. Ziya Erdoğan dedi ki:

    Kiper Ulusoy abimiz Mersin siyasetinin duayenlerindendir. Kebdisine sevgimiz VE saygımız sonsuzdur. Üstlenmiş olduğu bu yeni VE önemli görevde başarılar diliyorum. İnanıyorumki Demokrat Partiye önemli katkı sağlıyacaktır.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle