Hoşgeldiniz  

KILIÇDAROĞLU’NDAN ONAY ÇIKTI, CHP’Lİ SEÇER’E KÜLLİYE VİZESİ

admin | 11 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını bugün Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etti. CHP’li Başkanlar için onay veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun iznini alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’in de Külliye’de olması bekleniyor.

Erdoğan’ın parti ayrımı yapmadan büyükşehir belediye başkanlarına yaptığı davete ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Başkanlarımız Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine katılacak.” açıklaması yaptı.

Büyükşehir belediye başkanlarının tümüne hitaben yapılan davet için başkanlar bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne bekleniyor.

Toplantıda, daha önce İstanbul’da belediye başkanlığı yapan Erdoğan’ın belediyecilik ile ilgili deneyim ve beklentilerini başkanlara ileteceği düşünülüyor.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına göre ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de davete icabet etmesi bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle