Hoşgeldiniz  

KILIÇDAROĞLU GENÇLERE ÜLKEDEN GİTMEYİN DİYE YALVARIYOR, CHP’Lİ ÖZYİĞİT GENÇLERİ YURT DIŞINA GÖNDERMEK İÇİN ÇABALIYOR!

admin | 09 Haziran 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yurt dışına gitme çabasındaki gençlere yaptığı “Ülkenizde kalın, biz sizi seviyoruz” çağrısının ardından verdiği sözün etkisi, yine CHP’li Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in “Gençlere yurt dışında eğitim ve iş imkânı sağlayacak projemiz ile ile her yıl iki genç Almanya’nın Neustadt kentine giderek eğitim alacak ve orada çalışma fırsatı yakalayacak” çağrısı ile adeta çöp oldu.

CHP’li Yenişehir Belediyesi, gençleri yurt dışına göndermek için proje geliştirdi. Yenişehir Belediyesi, kardeş belediyesi Almanya Neustadt an der Weinstrasse Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği proje kapsamında Yenişehirli gençlere Almanya’da eğitim ve iş imkânı sağlamak için imzaları attı.

ÖZYİĞİT, GENÇLERİ ALMANYA’YA İŞ BULARAK GÖNDERECEĞİNİ BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATTI

Protokolün imzalanmasının ardından açıklama yapan CHP’li Başkan Özyiğit, “Şimdi de ‘Yenişehir Gençlere İstihdam için Avrupa’da Eğitim Fırsatları Sunuyor’ projemiz ile bu işbirliğinde uzun soluklu yeni bir adım atıyoruz. Bu proje aramızdaki bağları güçlendirecek ve her yönden iki halk arasında güzel ilişkiler kuracaktır. Her yıl Yenişehir’den Neustadt’a gelecek iki gencimiz orada eğitim alacak, yeni bir iş ve yaşam imkânı bulacaktır. Bu proje ve işbirliğimiz ile gençlerimiz istihdam fırsatı yakalarken oradaki işgücüne de katkı sunmuş olacak” diyerek gençleri yurt dışına göndermek için adeta seferber oldu.

KILIÇDAROĞLU, GENÇLERE “GİTMEYİN” DİYE ADETA YALVARMIŞTI

CHP’li Özyiğit’in gençleri yurt dışına gönderme çabası CHP içinde de şok yarattı. İnternette ABD vatandaşlığı kazanan gençlerin sevincini gördükten sonra CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gençleri Türkiye’de tutmak için proje geliştireceğinin sözünü vermişti.

Kılıçdaroğlu, gençlerin yurt dışına gitme sevinçlerini gördükten sonra “Bu gece gözüme uyku girmedi. Eminim sizlerin de gözüne uyku girmiyor. Sizinle oturup dertleşmek istedim. Gençleri bu noktaya kimler getirdi. Gençleri ülkeyi terk edecek hale kimler getirdi. Çok üzgünüm, emin olun çok üzgünüm. Sizden biraz sabır istiyorum. Elinizden alınan tüm hakları size iade edeceğim. Tamamını telafi edeceğim. Vallahi de billahi de telafi edeceğim. Ülkenizde kalın, biz sizi seviyoruz” diyerek gençlere garanti vermişti.

GÖZLER CHP GENEL MERKEZİ’NDE…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun bu sözünün üstüne CHP’li Belediye Başkanı Özyiğit’in Genel Başkanının tam tersi proje geliştirmesinin CHP Genel Merkezinde nasıl karşılık bulacağı da merakla bekleniyor.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle