Hoşgeldiniz  

“KENDİNE FİYAT BİÇENLER ZAMAN ZAMAN BÖYLE AYRILIYOR!”

admin | 07 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin Toroslar Teşkilatına 509 yeni üyenin katılım töreninde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP’li muhaliflerin kurduğu İYİ Parti’ye gidenleri eleştirdi: “Bir gidiyorlar, bin geliyorlar!”

MHP Toroslar ilçe teşkilatının düzenlediği üye katılım töreninde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, konuşmasına partiye yeni katılan üyelere hoş geldiniz dedikten sonra MHP’den ayrılarak İYİ Parti saflarına katılan ülkücülere seslendi. Öztürk, “Bu akşam Milliyetçi Hareket Partisi ailesine yeni katılımlar olacak ve inşallah bunun devamı da gelecek. Rabbim böyle nasip etmiş. Bir giden olduğu vakit bin gelen oluyor. Gidenler mutsuzluğu gittiği yerde tadacaklar. Milliyetçi Hareket Partili olmamanın acısını gittikleri yerde görecekler. Çünkü bu partinin hikayesi hiçbir yerde yok” dedi.

 

 

Öztürk konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu çatının dışına çıktığın vakit kurursun. Toprağınla beraber gittiğin vakit de o toprak bu toprağı kabul etmez. Çünkü bu toprağın manevi anlamda her zerresi şehit kanıyla yıkanmış. Ararsın bu günlerini. Gittiğin yerde ülkücü olarak kalamazsın ve her zaman da dönemezsin. Bu çatı altında bulunanlar ve bu azimde davamızda ilerleyenler nefislerini ayaklarının altına alanlardır. Burada bulunanlar en büyük makam olan ülkücülük makamının sahibidir. İhtiraslarının oyuncağı olanlar hayallerinin oyuncağı olanlar gittikleri yerde bedbaht olurlar. Çünkü kendilerini var eden o mananın içinde ömrünün baharında şehadet şerbetini içen 3 bin şehidimizin kanı var. Herkesin sağır olduğu yerde duyan, herkesin kör olduğu yerde duvarın arkasını görebilen Alparslan Türkeş’in emeği var. Geçtiğimiz günlerde ülkücü hareket bitti diye kına yakanlar, Başbuğumuz Türkeş’in 100’üncü doğum gününde Anıtkabir’deki 140 bin inanmış ülkücüyü gördü. Bu tablo dosta cesaret, düşman ve gafilleri dem ağlatan sahne oldu. Ailemize yeni katılan dostlarımız, işte böyle bir aileye geliyorsunuz. Eğer bu yolda Rabbim nasip ederse iktidarı da bizim elimize verir diye düşündük ama hiçbir zaman iktidar değiliz diye, çoluğumuza çocuğumuza iş bulamadık diye ağlamadık. Rabbim ne zaman nasip ederse biz o güne hazır olmak için kendi nefsimizi terbiye ettik. Bu dava bugüne geldiyse menfaatleri ve ikbal beklentileri, ideallerinin önüne geçmeyen insanlar sayesinde geldi. Her türlü menfaate boyun eğen, kendine fiyat biçenler de böyle zaman zaman ayrılıyorlar. Güle güle gidin. Biz bir arada mutluyuz. Allah’ın izniyle bu mutluluk da ilelebet sürecek. Çünkü biz bu toprakların elimizden kayıp gittiği vakit hiçbir makam ve mevkiinin tadı tuzu olmayacağını biliyoruz. Yanlışın ve menfaat peşinde koşanların, devleti yönetirken acze düşenlerin bizim Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin bekası söz konusu olunca yanımızda değeri yoktur.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle