Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ’NİN 3. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MERSİN’DE DE KUTLANDI

admin | 26 Ekim 2020 | Dünya, Foto Galeri, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti, 3. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm teşkilatları ve Genel Merkez düzeyinde kutlama programı düzenledi.

İYİ Parti, 3. Kuruluş yılını kutladı. İlk kutlama, İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı’nda gerçekleşti. İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kutlama resepsiyonuna İl Başkanı Mehmet Dutar ev sahipliği yaparken, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, il yönetimi, ilçe başkanları ve çok sayıda partili de programa katıldı.

DUTAR: “LİYAKATLİ KADROLARLA HEDEFİMİZE YÜRÜYECEĞİZ”

Gerçekleştirilen organizasyona katılan herkese teşekkür eden İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, son günlerde ülke gündemine yerleşen İYİ Parti içindeki muhalif selelere de cevap verdi. Dutar, “Bu kutlu hareketten rahatsız olanlar olacak. Bizden gibi gözüküp, içerde farklı hareketlerin içine girecekler. Bunlara karşı tüm teşkilatlarımız çok dikkatli olacak. Önemli olan İYİ Parti duruşudur, kimliğidir. Hedefimize liyakatli kadrolarla yürüyeceğiz. Manipülasyonlarla bu kutlu yürüyüşümüzü artık kimse engelleyemeyecek” dedi.

KOCAMAZ: “NE HAZİNDİR Kİ, BU KUTLU GÜNÜMÜZÜ BİRLİKTE KUTLAMAMIZI İSTEMEYENLER VAR!”

Mehmet Dutar’dan sonra partililere hitap eden önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz da son günlerde hızlı bir trend yakalayan İYİ Parti içindeki manipülasyonlara dikkat çekti.

İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Ne hazindir ki, bu kutlu günümüzü birlikte kutlamamızı istemeyenler var. Maalesef kurulduğu günden bugüne üzerine oyun üstüne oyun oynanan bir siyasi partinin daha 3. Yılında içerisine çomak sokup, Türk milletinin bize olan itimadını kırmak isteyenler var. Ve maalesef bu işlere alet olan arkadaşlarımız var” diye konuştu.

Kocamaz, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizim kendi içimizde Sayın Genel Başkanımızın etrafında kilitlenerek, surda gedik açtırmamamız gerekmektedir. Anketler İYİ Parti’nin Türk Milletinin gözünde yükselen bir değer olduğunu ortaya koyuyor. İşte bu nedenledir siyasi muarızlarımızın her türlü planına karşı, birlikte duracağız!”

KOCAMAZ VE DUTAR İZMİR’DEKİ KURULUŞ RESEPSİYONUNA DA KATILDI

İl Başkanlığı’nda gerçekleşen resepsiyonun ardından İYİ Parti Genel Merkezi, tüm teşkilat ve partilileri İzmir’de gerçekleştirilen etkinliğe çağırdı. Burada partililere seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de son günlerde ortaya çıkan İYİ Parti içerisindeki tartışmaları değerlendirdi.

İYİ Parti Lideri Akşener, “Bizim öykümüz, adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin, kutlu mücadelenin, başarının, büyük Türk milletinin öyküsüdür. Bu öykünün kahramanları, başarının mimarları sizler ve bizlere inanan aziz milletimizdir. Biz bu günlere kolay gelmedik. Attığımız her adımda engellemek isteyenler oldu. Sesimizi kısmaya, yolumuzu kesmeye çalışanlar oldu. Nitekim İYİ Parti büyüdükçe daha neler neler göreceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, Allah’ın izniyle hiçbiri bizi yolumuzdan çeviremeyecek çünkü biz bu kutlu yola koltuk sahibi olmak için, zengin olma için çıkmadık, biz bu yola milletimiz için, Türkiye için çıktık. İlk günkü aşkla yürümeye devam ediyoruz. Bizim siyasetimizin öznesi milletimizdir” dedi.

 AKŞENER: “O KUTLU GÜN GELİYOR”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ilk erken seçimde partisinin iktidar olacağını söyleyerek “Ve görüyoruz ki o kutlu gün geliyor. Çünkü millet bizi çağırıyor. Bu çağrı, Türk siyaseti için yeni bir dönemin çağrısıdır. Bu çağrı, mutlu, zengin ve güçlü bir Türkiye’nin çağrısıdır. Bu çağrı, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemin çağrısıdır. Biz o çağrıyı duyuyoruz. Milletimiz ilk sandıkta bize yetkiyi verecek. Biz de ülkemizi düze çıkartacağız.” ifadelerini kullandı.

Programa, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, il ilçe teşkilat başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bazı siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle