Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ’DE İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI!

admin | 17 Şubat 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kurultay sürecine giren İYİ Parti’de Mersin İl Teşkilatı ilçe kongrelerine başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonu Akdeniz, Mezitli ve Çamlıyayla ilçe kongreleri gerçekleştirildi.

İYİ Parti’de kurultay süreci, ilçe kongrelerinin başlamasıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Mezitli, Akdeniz ve Çamlıyayla ilçe kongrelerinin ardından yeni yönetimler belirlendi.

Akdeniz, Mezitli ve Çamlıyayla ilçe kongrelerine İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz ve partililer katıldı.

Kongrelerin ardından İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanlığı’na Ayhan Akşahin, Çamlıyayla İlçe Başkanlığına Kudret Özdemir ve Mezitli İlçe Başkanlığına da Hüseyin Çelik seçildi.

KOCAMAZ: “SAYIN AKŞENER ÖNDERLİĞİNDE TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDİYOR!”

3 ilçe kongresinin ardından açıklama yapan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, Akdeniz İlçe Başkanı Ayhan Akşahin, Çamlıyayla İlçe Başkanı Kudret Özdemir’in oy Birliği ile güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildiğini hatırlattı.

Kocamaz, “Bilindiği gibi Türk Milliyetçilerinin Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki Demokrat ve Kalkınmacı bir anlayışla iktidara yürüyüşü devam ediyor. Bu cümleden olarak İYİ Parti’mizin Mezitli, Akdeniz ve Çamlıyayla 2.Olağan İlçe Kongrelerini gerçekleştirdik. Huzur ve coşku içerisinde adeta demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirilen bu Kongrelerde Mezitli İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Çelik, Akdeniz İlçe Başkanımız Sayın Ayhan Akşahin, Çamlıyayla İlçe Başkanımız Sayın Kudret Özdemir oy Birliği ile güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildiler. Başta İlçe Başkanlarımız olmak üzere İlçe yönetiminde görev alan tüm dava ve yol arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor hayırlı olsun diyorum. Çıktığımız bu kutsal mücadelede Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Akşam ayrıca Toroslar İlçe Teşkilatımızın düzenlediği İlçe yöneticilerini kaynaştırma yemeğine katıldık. Samimi bir havada gerçekleşen yemekte bizleri bir araya getiren Toroslar İlçe Başkanımız İsmail Yetkin Beyefendiye de ayrıca teşekkürler ediyor, başarılar diliyorum” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle