Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ MERSİN’DE İL KONGRESİ TAMAM… MEHMET DUTAR GÜVEN TAZELEDİ!

admin | 12 Temmuz 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yoğun katılımın gözlendiği İYİ Parti Mersin İl Kongresinde İl Başkanı Mehmet Dutar, tek listeyle bir dönem daha güven tazeledi.

İYİ Parti Mersin İl Kongresi Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşti. Yoğun katılımın gözlendiği kongreye Meclis Grup Başkan vekili Musavvat Dervişoğlu, Genel İdare kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik ve Zeki Hakan Sıdalı da katıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede İl Başkanı Mehmet Dutar bir kez daha delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Kongrenin ardından kendisine ait sosyal medya hesabından partililere teşekkür eden İYİ Parti Gİk Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Kongreler iktidara talip olmaya yönelik olarak yapılacak yeni hamleler için hem bir güven tazeleme, hem de kan tazeleme konusunda önemli bir fırsattır. Bu güne kadar Partimizin bu günlere gelmesinde hizmeti geçmiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, İl Başkanımız Mehmet Dutar Başkanlığında seçilen yeni yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyor, İYİ Parti’mizin iktidarına vesile olsun diyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle