Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ MERSİN TEŞKİLATI KORAY AYDIN’I AĞIRLADI

admin | 08 Aralık 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı ağırladı. Yeni üye katılım töreni gerçekleştirilen etkinlikte, partinin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçenlere de plaket takdim edildi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Mersin’de düzenlenen üye katılım törenine katıldı. İl Başkanı Mehmet Dutar ev sahipliğinde gerçekleştirilen teşkilat buluşması ve üye katılım programına İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz ve Mersin Milletvekili Behiç Çelik de katıldı.

Akşam saatlerinde düzenlenen Ahde Vefa Gecesi’de partinin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçenlere plaket sunumu yapıldı. Akşamki programda konuşan İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Geel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Tesadüfen bir araya gelmedik. Bizi buluşturan ortak noktamız; bu ülkeye aşkla olan bağlılığımız. Bu ülkenin geleceğine uzanan elleri kıracak inançlı ve kararlı insanların oluşturduğu partidir İYİ Parti” dedi.

KORAY AYDIN: “AK PARTİ İLK SEÇİMDE GİDİYOR!”

Konuşmasında AK Parti iktidarını eleştiri yağmuruna tutan Koray Aydın, “AK Parti ayakta zor duran bir parti. Bir ayağı yok, topal ördek durumundalar. Ringde sallanan boksör durumundalar. Tek yumrukluk halleri kaldılar, tek yumrukla nakavt olacaklar. Onları da bu duruma getiren sizler, İYİ Parti mensuplarısınız. İYİ Parti olarak Türk siyasetindeki dengeleri değiştirdik. İlk seçimde gidiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar AK Parti dönemi kapanmıştır. Korku ile ayakta durma stratejileri çöktü. Bugüne kadar topluma saldıkları korku ile iktidarlarını sürdürdüler. Ama korku eşiği aşıldı. Peki nasıl oldu bu? Erdoğan miting meydanında genel başkanımızı tehdit etti, ‘seni hapse atacağız’ dedi. Ama bu tehditlere karşı bir kadın lider, bavulunu alıp çıktı meydana ve dedi ki ‘elinden geleni ardına koyma’ dedi. İşte korku eşiği genel başkanımız Meral Akşener’in bu dik duruşu ile aşıldı” DİYE KONUŞTU.

“TÜRKİYE’DE İYİ PARTİ’NİN BİLEĞİNİ BÜKECEK BİR PARTİ YOK”

Teşkilatlara da çalışmaları konusunda uyarı yapan Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu milletin mukadderatına el koyma kararlılığımız devam edecek. Hiçbir seçime hazırlanarak giremedik ama şimdi zamanımız var. Köy/mahalle teşkilatlarımız ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bürolarda oturup, fitne üretme, sosyal medyada önüne gelene yalan yanlış laflarla yüklenme dönemi kapandı. Sahada olacağız, üye kayıt kampanyamıza kendimizi adayacağız ve Allah’ın izniyle partimizi iktidara taşıyacağız.”

“Türkiye’de İYİ Parti’nin bileğini bükecek bir parti yok. İktidar yorgun, mahalle teşkilatları bitmiş, inançlarını kaybetmişler. Türkiye’de ise arayış içerisinde olan yüzde 20’lik bir kitle var. Bu arayış içerisindeki kitlenin birinci alternatifi ise biziz ve iktidara en büyük tokadı da bu kitle vuracak” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle