Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ MERSİN İLÇE TEŞKİLATLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA SUNDU: “AK PARTİ’DEN İSTİFA EDENLER, PARTİMİZE ÜYE OLUYOR!”

admin | 12 Mart 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, Mersin’de il ve ilçe teşkilatlarıyla buluştu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Akalın’ın toplantının ardından Akdeniz ve Erdemli İlçe Başkanlarının konuşmalarından alıntı yaparak twitterda takipçileriyle paylaşması dikkat çekti.

İYİ Parti Mersin’de seçim çalışmalarını aktif olarak sürdürüyor. Son olarak Seçim Çalışmalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mersin’e gelerek teşkilatlarla buluştu.

Navona Otel’de gerçekleştirilen “Seçim Güvenliği ve Seçim Çalışmaları Hakkında İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı”na İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, ilçe başkanları ve yöneticileri katıldı.

Saha çalışmaları hakkında Genel Başkan Yardımcısı Akalın’ı bilgilendiren Mersinli teşkilat başkanları, İYİ Parti’ye yakın zamanda üye katılımları hakkında bilgi verdi. İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Ayhan Akşahin ve Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak, teşkilatlarına katılım sayılarının her geçen gün hızla arttığına dikkat çektiler.

AKDENİZ İLÇE BAŞKANI AKŞAHİN: “ÜYE SAYIMIZ 420’DEN 1.053’E ÇIKTI!”

İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Ayhan Akşahin, son 4 ayda 420 olan üye sayısının bin 53’e çıktığını belirterek, “Son 1 aydır ağırlıklı Ak Partiden istifa eden kişileri üye kaydediyoruz” dedi.

ERDEMLİ İLÇE BAŞKANI AK: “YAPTIĞIM ÜYENİN YÜZDE 80’İ AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİRDİĞİM ÜYELER”

İYİ Parti’nin hızla üye arttırdığı ilçelerden olan Erdemli’De AK Parti’den istifa edenlerin İYİ Parti’ye katıldığını açıklayan İlçe Başkanı Hakan Ak’ın, “Yaptığım üyenin yüzde 80’ini Ak Parti’den istifa ettirerek yapıyorum” demesi Genel Başkan Yardımcısı Akalın’ın takdirini topladı.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MERSİN’DEN MEMNUN AYRILDI

Teşkilat başkanlarının konuşmalarını dikkatle dinleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, twitterdan yaptığı paylaşımla da Mersin memnuniyetini gözler önüne serdi. Akalın, Akdeniz İlçe Başkanı Akşahin ve Erdemli İlçe Başkanı Ak’ın konuşmalarını alıntılayarak twitterdaki takipçileriyle paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İYİ PARTİ MERSİN İLÇE TEŞKİLATLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA SUNDU: “AK PARTİ’DEN İSTİFA EDENLER, PARTİMİZE ÜYE OLUYOR!” için 1 yorum

  1. Murat Türk dedi ki:

    Bende chp liyim İYİ PARTİYE geçecem

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle