Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ MERSİN AİLESİ BULUŞTU!

admin | 09 Ağustos 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı ve GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz tarafından Mersin geneli teşkilatlarına verilen İktidara Yürüyüş ve Birlik Beraberlik Dayanışma Yemeği’nde İYİ’ler buluştu. İl ve ilçe teşkilatlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de video mesajı göndererek, Mersin’e selamlarını iletti.

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı ile GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’ın verdiği İktidara Yürüyüş ve Birlik Beraberlik Dayanışma Yemeği Sarnıç Tesislerinde gerçekleşti.

BİNİN ÜZERİNDE KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Yemeğe İYİ Parti Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik, Zeki Hakan Sıdalı, GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, İYİ Parti Mersin Kurucu eski İl Başkanı Fevzi Karaca, 13 İlçe Başkanları, partililer ve basın mensuplarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

MERAL AKŞENER’DEN MERSİN’E ÖZEL MESAJ!

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gecenin ilk mesajı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den geldi.

Akşener, “Mevcut iktidar Ülkeyi zor durumda bırakmıştır. AKP’nin miadı bitmiştir. Partimizin İktidara Yürüyüşünü Mersin’den başlattık. Mersin’den tüm Türkiye’ye vereceğimiz cevap, İYİ Parti İktidar olacak” diyerek Mersin halkına da saygı ve sevgilerini sundu.

Daha sonra yapılan konuşmalarda İYİ Parti’nin Mersin’de hem yerel hem de genel iktidara yürümesi için çalışma sözü verildi.

İYİ PARTİ MERSİN HEDEFİ ÇİZDİ: “HEM TÜRKİYE’DE HEM MERSİN VE İLÇELERİNDE İKTİDAR!”

Daha sonra Milletvekilleri, İl Başkanı, GİK Üyeleri kürsüde yaptıkları hemen hemen aynı ortak açıklamada Genel Başkanları sayın Meral Akşener’e öncelikle Mersin’de birinci parti olacaklarını 13 ilçe ve Mersin Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarını ifade ederek İktidara giden yolun Mersin’den geçtiğine vurgu yaparak, İyi Parti’nin Türkiye’de İktidar olacağının sözünü verdiler.

Kaynak: HaberAsi

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle