Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ İL YÖNETİM KURULUNDAN VEYSEL SARI’YA ZİYARET…

admin | 16 Şubat 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İyi Parti Mersin İl yönetim Kurulu İl Başkanı Dr.İbrahim Özel ve yönetim kurulu üyeleri TŞOF Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı oda tesislerindeki makamında ziyaret etti.

Mersin’de örgütlenme çalışmalarını tamamlayarak 4 Mart’ta kongreye gidecek olan İyi Parti Mersin İl Yönetim kurulunun kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretler kapsamında Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’ya yapılan ziyarete İl Başkanı Dr. İbrahim Özel’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ömer Bozkurt, Hasan Aslan, Üzeyir Güleç, Süha Kansu, Halil Akın, Nezihe Şıhman, Nilgün Erciyas, Cüneyt Merze, İlksen Şengül Dinçer, Dilek Gülen, Şebnem Adlıg, Esma Mutlu, Ramazan Kuloğlu, Gülay Açıkel ile gençlik yönetim kurulundan Yağız Özdemir de bulundu.

 

İyi parti yönetim kurulu üyelerini makam katı girişinde karşılayan Başkan Veysel Sarı’ya önce İl yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.

 

Tanışma sonrası Başkan Veysel sarı İyi Parti Mersin Yönetim Kurulu üyelerinin kendisini ziyaretinden çok mutlu olduğunu ifade ederken Başkan Veysel Sarı ile yönetim kurulu üyelerinin çoğu ile geçmişede dayanan iyi bir dostlukları olduğuda gözlenirken, İl Başkanı Dr.İbrahim Özel, 2011 yılı seçimlerinde MHP’den Milletvekili aday adayı da olan Başkan Veysel Sarı’ya partisinin il düzeyindeki çalışmaları ve programlarıyla ilgili bilgiler aktardı.

 

Samimi sohbetlerin yapıldığı ziyaret sonrası Başkan Veysel Sarı İl Başkanı Dr. İbrahim Özel ve yönetim kurulu üyelerini oda ana girişine kadar inerek yolcu ederken, İl Başkanı Dr. İbrahim Özel ile başkan Veysel Sarı’nın bir kenara çekilerek baş başa yaptıkları kısa bir görüşme ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle