Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ HEYETİ MERSİN VE İLÇELERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

admin | 11 Şubat 2021 | Dünya, Foto Galeri, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Millet bizi Çağırıyor buluşma programları kapsamında Mersin’de temaslarda bulunan İYİ Parti Heyeti, merkez ilçeler ve Batı Mersin’i turladı. Vatandaşlarla bir araya gelen heyetler, Mersin’in sorunlarını yerinde tespit etti, vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

İYİ Parti’nin gerçekleştirdiği Millet Bizi Çağırıyor buluşma programlarının Mersin ayağındaki heyete başkanlık eden Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat Başkanlığındaki heyet ikinci günde bugün merkezde çeşitli temaslarda bulundu. Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz başkanlığındaki diğer heyet de Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

ŞENOL SUNAT’IN YOĞUN MERSİN MESAİSİ

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar’la birlikte kent dinamikleriyle görüşme yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat, katledilişinin 6. Yılında Özgecan Aslan’ın da mezarını ziyaret etti. Özgecan Aslan’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle Mersin Şehir Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret eden Sunat, burada dualar ederek, kadın katliamlarının sona ermesini diledi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Türk Kadın Konseyi Derneği’ni, KADER’i, TURAB’ı ve Esen Tarım Paketleme Tesisinde çalışan işçilerle bir araya gelen Sunat daha sonra Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’le bir araya gelerek, Mersin esnafının sorunlarını masaya yatırdı.

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Oral, GİK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy, İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Ayhan Akşahin, Tüm Mersin Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, burada Başkan Ergün Ünlü ile bir araya geldi.  

KOCAMAZ, BATI MERSİN’İ DOLAŞTI

Millet Bizi Çağırıyor buluşmaları kapsamında GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz Başkanlığındaki diğer bir heyet de Anamur, Aydıncık ve Bozyazı’da STK’lar ve esnafları ziyaret ederek, ilçelerdeki ekonomik gidişatı yerinde görme imkanı yakaladı.

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Batı Mersin’deki vatandaşlarla sıklıkla görüşen İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’lı heyete bölgedekiler yoğun ilgi gösterdi. Kocamaz’a Mehmet Türe ve MDK Üyesi Süleyman Çetin eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle