Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ GİK ÜYESİ BURHANETTİN KOCAMAZ: “HALKIMIZ TÜRKİYE’NİN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ DARBOĞAZDAN KURTULMASININ TEK YOLUNUN SAYIN AKŞENER OLDUĞUNA İNANMIŞ!”

admin | 01 Nisan 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Konya ziyaretinde yanında yer alan heyette bulunan GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, Konya izlenimlerini değerlendirdi: “Esnaf gezilerinde bir kez daha gördük ki halk Türkiye’nin düştüğü darboğazdan kurtulmasının tek yolunun Sayın Meral Akşener olduğuna artık inanmış!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya’da esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Akşener, Yunak, Tuzlukçu ve Akşehir ilçelerindeki programlarının ardından Ilgın ilçesine geldi.

İlçe meydanındaki esnafı ziyaret eden Akşener, dinlediği sorunlara Ankara’da çözüm aramaya çalıştıklarını dile getirdi.

Ardından partililerle Konya kent merkezine gelen Akşener, Zafer Caddesi’nde mehter takımıyla karşılandı.

AKŞENER GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan İYİ parti Lideri Akşener, HDP’nin kapatılma davasını yeniden Yargıtay’a iade eden Anayasa Mahkemesi’ne ağır sözlerle yüklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.

Akşener, “Fakat burada dikkatimi çeken şey şu. Bu geri gönderilmenin üzerinden Sayın Bahçeli ikinci kere Anayasa Mahkemesi’nin kapatılmasına dair bir hızlı salvoda bulundu, tehditler savurdu. Şimdi burada iki şey var. Birincisi: Sayın Bahçeli, çok mübarek bir isim olarak tanımladığı, muhterem bir isim olarak tanımladığı ve 2023’te Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan ettiği sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin ikinci defa, yani Anayasa ile ilgili bir sorun olduğu ve ikinci defa seçilip seçilmeyeceği konusunda Türkiye’de hukukçular ikiye bölünmüş durumda. Böyle bir pozisyonda çok muhterem ve çok mübarek kabul ettiği Cumhurbaşkanı adayının üzülmesini muhtemelen istemediği için, ne olur ne olmaz diye bugünden Anayasa Mahkemesi’ni taşlamaya başladı” dedi

BU KEZ EVİNE DÖN ÇAĞRISI AKŞENER’DEN BAHÇELİ’YE GELDİ

Bahçeli’ye evine dönmesi yönünde çağrı yapan Akşener, “Bunu bir kenara koyar isek, bu tür çok üst perdeden ve racon kesen davranış biçimlerinin hukuka, demokrasiye ve insan haklarına, hiçbir şeye, 150 yıllık demokrasi tarihimize, eksik gedik de olsa, demokrasi tarihimize uymadığını söyleyebilirim. Son hadiselere baktığımı zaman ben kendisinin bir yakın arkadaşının kız kardeşi olarak, kendisini evine dönmeye davet ediyorum. Çünkü yorgun olduğunu anladım. Dolayısıyla evine dönmeye ve biraz tefekküre ve evinde dinlenmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

KOCAMAZ: “HALKIMIZ SAYIN AKŞENER’E İNANMIŞ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Konya ziyaretlerinde yanında bulunan GİK Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Konya temaslarının ardından değerlendirmede bulundu.

Konya ziyaretinin oldukça yoğun geçtiğine dikkat çeken Burhanettin Kocamaz, “Bugün milletin umudu İYİ’ler kervanının yolbaşçısı Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’nin Konya programına katılım sağladık. Yunak İlçesindeki karşılamanın ardından Tuzlukçu, Akşehir, Ilgın ve Selçuklu ilçelerinde yapılan esnaf gezilerinde bir kez daha gördük ki halk Türkiye’nin düştüğü darboğazdan kurtulmasının tek yolunun Sayın Meral Akşener olduğuna artık inanmış. Bu yoğun ve coşkulu programda emeği geçen başta Konya İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve Teşkilat Üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle