Hoşgeldiniz  

İTTİFAK’TA SON KOZLAR… TUNA’YA GÖRE “HAYATİ”, KURTULMUŞ’A GÖRE “TEMENNİ”

admin | 19 Eylül 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yerel seçimlerde Mersin başta olmak üzere MHP’nin elinde bulundurduğu yerlerle ilgili MHP-AK Parti ittifakının olup, olmayacağı merakla beklenirken hem Ak Parti hem de MHP için önemli açıklamalar geldi.  

Yerel seçimlere 6 ay kala adayını açıklayan MHP’de ittifak arayışları sürerken, bu arayışlardan Mersin’de de büyük beklenti içerisinde olan MHP’nin adayı Hamit Tuna konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Tuna, yerelde ittifak olursa işlerinin kolaylaşacağını savundu.

 

MHP’li Tuna, “Tabi bu genel başkanların ve merkezlerin bileceği bir durumdur. Ancak ittifak olursa daha iyi olur. İşimiz kolaylaşır. Bir rakibiz azalmış olur” dedi.

 

TUNA’YA KURTULMUŞ’TAN YANIT: “BİZİM İÇİN İTTİFAK STRATEJİK MESELE DEĞİL!”

 

Ak Parti, yerel seçimlerde MHP ile ittifak yapacak mı? Bu sorunun yanıtını Ak Parti’nin önemli isimlerinden Numan Kurtulmuş verdi.

 

Kurtulmuş ittifak iddialarına ilişkin, “Bizim için ittifak meselesi stratejik bir mesele değil, şartlar oluştuğunda değerlendirilir” diye konuştu.

 

“HER BÖLGEDE İDDİALIYIZ!”

 

Kurtulmuş, “İttifak konusunda konuşulmuş bir şey yok. Atılmış bir adım yok. Bu sadece ortada bulunan bir söz ya da temenni diyelim” değerlendirmesinde bulundu.

 

AK Parti’nin en büyük özelliğinin Türkiye’nin her bölgesinde iddialı bir şekilde seçime girmesi olduğuna işaret eden Kurtulmuş, partinin bu karakteristiğinin yerel seçimde daha çok arttığını vurguladı.

 

AK Parti’nin yerel seçimler için adaylarında, “adalet, tevazu, ehliyet, liyakat, millete sadakat sahibi” olma kriterlerini aradıklarını hatırlatan Kurtulmuş, “Her yerde en doğru adayı bulup, milletten en çok oy alabilecek, milletin gönlüne girebilecek adayları tespit edeceğiz. Ana stratejimiz budur” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İTTİFAK’TA SON KOZLAR… TUNA’YA GÖRE “HAYATİ”, KURTULMUŞ’A GÖRE “TEMENNİ” için 1 yorum

  1. Ziya33 dedi ki:

    Ferat kiminle ittifak yapacak gayrı bence hilmiyle :))

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle