Hoşgeldiniz  

İŞÇİYE İTİNAYLA MOBBİNG UYGULANIR… MESKİ’DEN BELGELİ SKANDAL UYGULAMA!

admin | 12 Aralık 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’li yönetimin işçiye uyguladığı mobbingin belgesi ortaya çıktı. İşçi kıyımı gerçekleştirerek geçen yönetim döneminde alınan işçilerin bir kısmına kapıyı gösteren CHP’li yönetim, kalanlara da mobbing uygulayacağını resmen belgeledi. Hem de işçilerin hakkını gasp ederek…

31 Mart yerel seçimleri öncesinde hiçbir işçiyi işten çıkarmayacaklarına dair “Namus Sözü” veren CHP, koltuğa oturur oturmaz kıyıma ve mobbinge başladı. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi de son uygulamasıyla mobbing yapacağını işçilerine resmen duyurdu.

Büyükşehir bünyesindeki MESKİ’de işçilere dağıtılan skandal evrakta, idarenin bölümü fark etmeksizin “istediği işçiyi” sayaç okuma bölümüne kaydıracağı, bu görev değişikliğine işçilerden herhangi bir itiraz gelmeyeceği, maaşlarının düşebileceği ve bu kaybından dolayı işverene hiçbir dava ve hak talebinde bulunmayacağına ilişkin belge imzalatıldığı ortaya çıktı.

MESKİ’deki skandal belge, sosyal medya üzerinden tüm kamuoyuna ulaştırıldı.

Skandal bununla da bitmedi. İşçiler imzaladıkları bu belgeyle işten herhangi bir gerekçeyle çıkarıldıkları takdirde kıdem ve ihbar tazminatından da feragat edeceklerini de kabul etmiş sayılmaları büyük tepki topladı.

CHP’li Belediyelerdeki işçi kıyımı ve mobbingin önü alınamazken, MESKİ’de ortaya çıkan bu belge için idarenin ne açıklama yapacağı da merakla bekleniyor. Performans düşüklüğü bahanesiyle yüzlerce işçinin iş akdini fesheden CHP’nin, işçinin haklarını da gasp etmeye çalışması dikkatlerde kaçmadı.  

İŞTE O SKANDAL BELGE:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle