Hoşgeldiniz  

İŞÇİ ÇIKARMAYA BAŞLAYAN CHP’Lİ SEÇER: “KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM!”

admin | 09 Eylül 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur’da konuşan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir’de son günlerde başlayan işçi çıkarmalarıyla ilgili konuştu: “Keyfe keder çıkarma yapmıyoruz!”

Anamur’da soruları yanıtlayan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, son gündemde Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde artan işçi çıkarmalarıyla ilgili konuştu. CHP’li Seçer, çıkarılan işçilerin sadece MHP’li olmadığını kendi parti mensuplarının da içinde yer aldığını öne sürdü.

Seçer, “Eğer eleman çıkarma varsa tamamen dayandırdığımız bir nokta var.  Öyle keyfe keder bu MHP’li, bu AKP’li, Bu İYİ Parti’li diye çıkarmıyoruz. İçinde benim partime mensup insanlar da var. Binlerce MHP’li insan çalışıyor. Belediyeye hizmet eden, gecesini gündüzüne katan bir insanı siz işten çıkartın deseniz bile ben çıkartamam. Ama benim gittiğim yol, çok doğru bir yol” diyerek işçi çıkarmaları savundu.

Ekmeğinin peşinde olan, işini layıkıyla yapan ve provokasyon yapmayan personelle yola devam ettiklerini belirten Seçer, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü:

“Ben ekmek kazanmanın ne olduğunu bilirim. Bir personel işini yapıyor, alınteri döküyorsa, MHP’li diye hangi vicdanla onu işten atarım? Onu işten atanı da ben işten atarım. Hatalar varsa bunlardan döneriz. Tüm samimiyetimle söylüyorum.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle