Hoşgeldiniz  

İNAT UĞRUNA BU RAKAMLARIN HAVADA UÇUŞTUĞU METRO İHALESİNİ CHP’Lİ YÖNETİM YAPTI! ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN!

admin | 28 Nisan 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin metro ihalesi girişimi bugün bir kez daha yapıldı. Zarflar açıldıkça rakamlar görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Mezitli-3 Ocak Hafif Raylı Sistem Metro Hattının İnşaat ve Elektromekanik Sistemlerinin Temini, Montajı ve İşletmeye Alınması İşi” ihalesi, Ulaşım Dairesi Toplantı Salonu’nda bugün gerçekleştirildi.

Daha önce henüz ihale aşamasında iki kez iptal  edilen Mersin metro ihalesinde son olarak yapılan ihaleye tek firmanın katılması nedeniyle iptal edilmişti. Bugün gerçekleştirilen ihaleye 3 ortaklık teklifte bulundu.

4 KATILDI, 1’İ YİNE TEŞEKKÜR EDİP, ÇEKİLDİ!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Ortak Girişimi, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Dillingham Construction Int+Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı’nın teklif verdiği ihalede, Ziver İnşaat Taah. Turizm. Paz. San. Tic. A.Ş. ise teşekkür mektubu sunarak ihaleden çekildi.

GERÇEKÇİ OLALIM: HAYAT BOYU BORÇ ÖDENECEK!

İhale komisyonu, ilk aşamada ihaleye katılan 3 firmanın teklif zarflarını tek tek açarak, şartname koşullarının yerine getirilip getirilmediği ve eksik evrak olup olmadığını kontrol etti. 3 firmanın da sunduğu teklif geçerli sayıldı.

Mersin Metrosu için Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Ortak Girişimi 3 milyar 810 milyon lira, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 4 milyar 122 milyon 195.4 bin lira, Dillingham Constructıon Int+Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ise 3 milyar 379 milyon 404.9 bin lira teklif sundu.

Sunulan teklifler, ihale komisyonu tarafından incelendikten sonra sonuç açıklanacak.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle