Hoşgeldiniz  

İMECE’YE GÖRE MESİAD ÜYELERİ, FETÖ İÇİN BAŞKANINI TEHDİT EDEN BİR DERNEKMİŞ!

admin | 11 Şubat 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İmece Gazetesi yeni bir skandala daha imza attı. MESİAD Genel Kurulu’nda önceki dönem Başkanı Mehmet Deniz’in konuşmasını “ters” çeviren gazete, yanlış anladığı açıklamayla MESİAD üyelerini başkanını tehdit eden FETÖ’cü dernek yapması şok yarattı.

Mersin’de günlük yayın yapan ve CHP’ye yakınlığıyla bilinen İmece Gazetesi, yine yalan ve yanlış bir habere daha imza attı. İmece Gazetesi’nin yarın dağıtılacak olan yeni sayısı sosyal medyada paylaşılınca MESİAD üyeleri ayaklandı.

 

Gazete yer alan habere göre bu hafta sonu gerçekleştirilen MESİAD Genel Kurulu’nda konuşma yapan önceki dönem başkanı Mehmet Deniz’in konuşması “MESİAD’ın 50 üyesi beni tehditle FETÖ tahsilatçısı yapmak istedi” şeklinde verilince MESİAD üyeleri tepki gösterdi.

 

İmece’de yer alan haberin ardından sansasyonelhaber.net imtiyaz sahibi Derviş Sönmez’in telefonla ulaştığı MESİAD eski Başkanı Mehmet Deniz, gazetenin genel kurulda kendisinin açıklamasını yanlış anladığını dile getirdi.

 

Deniz, “Ben böyle bir şey demedim. Sanıyorum gazetedeki arkadaşlar konuşmamı yanlış anladılar. Ben FETÖ’cülerin bana tehditvari bir şekilde geldiğini, üyelerimizden benim vasıtamla bağış toplamam gerektiği şeklinde isteklerde bulunduklarını ancak bizim MESİAD olarak bu örgütün derneğe sızmasını elbirliğiyle engellediğimizi açıkladım. Ben gazetenin yazdığı şekilde ifadeler kullanmadım” dedi.

 

MEHMET DENİZ GENEL KURUL’DA NE DEMİŞTİ?    

 

“Eylül 2014’te FETÖ organizasyonlarına tahsilatçı olmam ve tehditle bağış toplamam için tarafıma nezaketten yoksun ve emrivakiyle bildirilen 50’ye yakın MESİAD üyesinin isimlerini hafızamda taptaze tutuyorum. Bu isimleri burada saymak istemiyorum.  Hem o nezaketsizleri hem de işbirlikçilerini hiçbir zaman unutmayacağım.  Derneğimizin darbe karşısındaki duruşu hepinizin malumudur. Dimdik ayaktayız. Şüphesiz ki bundan rahatsız olanlar vardır. O derneklerin kapatılmasından sonra MİT, emniyet güçleri, savcılık ve saire kurumlarla yaptığımız işbirliği sayesinde onların derneğe sızmasını da önledik.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle